Γιάννης Αιβάζης: “Πέρασα καρκίνο, Oύρλιαζα, τα θυμάμαι όλα”… η κατάθεση ψυχής του Γιάννη Αϊβάζη για την μεγάλη του μάχη

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Happy Day». Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την μάχη με τον καρκίνο που έδωσε όταν ήταν μικρό παιδί αλλά και για τις αναμνήσεις από εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι».

Γιάννης Αϊβάζης: Οι αναμνήσεις από το νοσοκομείο

«Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”» πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

HAPPY DAY ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Δανάη Λιβιεράτου: «Μπαμ και κάτω» με το μαύρο μπικίνι της, αλλά…

Κλείδωσε η απόφαση: Τέλος η αστυνομική ταυτότητα – Οι 5 περιπτώσεις που πρέπει να την αλλάξετε αμέσως