Πέτρος Φιλιππίδης: Τα αλλάζει όλα μετά τη δικαστική απόφαση, στο πλευρό του η σύζυγός του, μετακομίζει στο παγκράτι

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε στην τελική της ευθεία με τις ποινές που αποδίδονται στον κατηγορούμενο να προκαλούν αντιδράσεις.

Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών.

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή έφεση που άσκησε. Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει μέχρι το εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και της δημοσιογράφου, Γιώτας Κηπουρού, στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται μέχρι σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου με την οποία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πίσω την πολυτελή μεζονέτα τους στο παλαιό Ψυχικό.

Μάλιστα κατάφεραν να την πουλήσουν έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού, με το οποίο ξεπληρώθηκαν τα χρέη που υπήρχαν σε εφορία και τράπεζα.

Όσο για το θέατρο και την τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει χώρος για αυτόν. Σήμερα ο ίδιος, παρόλο που νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου στο σκέλος που αφορά την αθώωση του δηλώνει μέσω των συνηγόρων του πως θα συνεχίσει τη μάχη και σε δεύτερο βαθμό προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως.

Κλαίει όλη η Σύρος: Πέθανε ξαφνικά μόλις 28 ετών παλικάρι, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φελουτζής

Δεν σβήνει η ελπίδα: Καθηλώνει το βίντεο με το 10χρονο κορίτσι που βγήκε ζωντανό μετά από 185 ώρες