«Πλέον θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»: 8χρονος έλαβε το μεγαλύτερο δώρο από τη μαμά του και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

To 2023 έφερε ένα σπουδαίο δώρο σε ένα 8χρονο αγοράκι που, μετά από μια σωτήρια μεταμόσχευση με δότρια τη μαμά του, κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και πλέον όπως λέει και ο 8χρονος Αλέξιος μπορεί να ζήσει όπως τα άλλα παιδάκια..

8χρονος έλαβε δώρο ζωής από τη μαμά του

Ο 8χρονος Αλέξιος ήρθε ειδικά από την Κύπρο στο νοσοκομείο Schneider στο Ισραήλ προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Ο δωρητής: κανένας άλλος από τη μητέρα του

Ο δωρητής; κανένας άλλος από τη μητέρα του

Ο μικρός Αλέξιος βρίσκεται αυτές τις μέρες σε νοσοκομείο στο Ισραήλ όπου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η μεταμόσχευση νεφρού που του έσωσε τη ζωή. Την συγκινητική ιστορία της οικογένειας δημοσιεύουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

«πλέον θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια»

«Είναι ένα θαύμα! Πολλά παιδιά όταν υποφέρουν από κάποια ασθένεια δεν έχουν όρεξη να φάνε. Ο Αλέξιος είχε έντονο φόβο απέναντι στο φαγητό. Μετά την εγχείρηση όμως είδα τη διαφορά», λέει η Νικολέττα, μητέρα του 8χρονου.

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου όταν βρισκόμουν στην αναμονή. Η Νικολέττα και ο Αλέξιος είναι η οικογένεια μου. Αν μπορούσα θα έδινα και τους δυο νεφρούς μου στον Αλέξιο», είπε ο πατέρας του μικρού.

Mετά την εγχείρηση, ο μικρός Αλέξιος φώναζε: «Είμαι χαρούμενος επειδή καταφέραμε να κάνουμε τη μεταμόσχευση και θα είμαι σαν τα άλλα παιδάκια».

כליה יש רק אחת: אלקסיוס בן ה-8 הגיע במיוחד מקפריסין לבית החולים שניידר בישראל על מנת לעבור השתלת כליה. התורמת: לא אחרת מאשר אימו
#המהדורה_המרכזית@ronalevi12 @MaggieTabibi pic.twitter.com/xKlC3z2AJk

— עכשיו 14 (@Now14Israel) December 28, 2022

Μεγαλείο ψυχής: Ο 72χρονος παππούς που δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο γιατί έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Λύνεται το μυστήριο στο θάνατος της 28χρονης: Αλλάζει το σενάριο η δικηγόρος – Το αίτημα της οικογένειας