Πωλίνα: Η απόρριψη του πιο άσχετου τεύχους Playboy

Η Πωλίνα αποκάλυψε ότι η συμφωνία ήταν να ταξιδέψει στις Σεϋχέλλες, να κάνει μια φωτογράφιση και να έχει την απόλυτη επιλογή των φωτογραφιών.

Η Πωλίνα έδωσε μια πλήρης συνέντευξη αυτήν την εβδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε αυτήν, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την εξωτερική της εμφάνιση κατά τη διάρκεια της μακράς καλλιτεχνικής της πορείας, καθώς και για την αποκαλυπτική φωτογράφιση σε ανδρικό περιοδικό στο παρελθόν.

Έχετε ποτέ νιώσει σαν sex symbol;

Ποτέ δεν προσπάθησα να προβάλλω τον εαυτό μου ως sex symbol, επειδή πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα και πάντα ήθελα να εκτιμηθώ για άλλες πτυχές της προσωπικότητάς μου.

Σας πρότειναν ποτέ να ποζάρετε γυμνή για χρήματα;

Ναι, μου προτάθηκε από το Playboy. Ωστόσο, η συμφωνία μας ήταν να ταξιδέψουμε στις Σεϋχέλλες, να κάνω τη φωτογράφιση, να έχω πλήρη επιλογή των φωτογραφιών και να μην δημοσιευθεί καμία από αυτές. Ήταν το πιο ασυνήθιστο τεύχος του Playboy, αλλά για μένα ήταν η ιδανική προώθηση για το τραγούδι μου. Και η ανταπόκριση που ακολούθησε με δικαίωσε!


Διαβαστε Ακομη

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει: “Διέγραψα εκείνη την περίοδο της ζωής μου”

Στάθης Σχίζας προτείνει ειρήνη μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά