Πολύ δηλητήριο: Ράκος η Μαίρη Παναγάκου μετά την κηδεία του γιου της – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της

Η Μαίρη Παναγάκου, που αδυνατεί να πιστέψει πως ο γιος της δεν είναι πια εδώ. Το πρωί της Πέμπτης (16/2), μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Αντώνης της «ράγισε» καρδιές.

Μαίρη Παναγάκου: «Δεν ξέρω τι ακριβώς ήθελε»

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ καλύτερα από δω και πέρα», είπε με πόνο ψυχής και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Είχε τα πάντα. Πραγματικά είχε τα πάντα, ό,τι μπορεί να επιθυμήσει άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένας τόπος δύσκολος και αυτοί μια ομάδα κακών ανθρώπων. Πολύ δηλητήριο έχει πλέον ο κόσμος. Δεν υπάρχει κουράγιο για να το βρεις. Είναι ένας πόνος που σε καταστρέφει».

Ήταν πολύ πιεσμένος και μου έλεγε συνέχεια “δεν μου αρέσει αυτή η ζωή”. Δεν ξέρω τι ακριβώς ήθελε. Ο Αντώνης αγαπούσε την εκκλησία με την ευρύτερη έννοια. Δεν θα γινόταν ποτέ μοναχός. Εγκλωβίστηκε; Του συνέβησαν πολλοί θάνατοι; Ήταν πολύ μοναχικός από το σχολείο. Έναν φίλο απέκτησε. Είχε λατρεία με την αστυνομία. Ήθελε να γίνει αστυνομικός και δεν μου το συγχώρησε που δεν τον άφησα. Αλλά επειδή όλη μου η οικογένεια ήταν στρατιωτικοί και έζησα στο πετσί μου την αποστρατεία, του είπα “πάνω από το πτώμα μου”.

Στη συνέχεια, συγκινημένη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα: «Εκείνο που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας να είναι καλά παιδιά, έντιμα, ευγενή. Δυστυχώς, έχουμε φτιάξει μια κοινωνία, που μικρά παιδάκια σφάζονται, πάνε στο σχολείο με μαχαίρια. Ακούμε τον εκφοβισμό σε όλο του το μεγαλείο, παντού. Χθες τον έστειλα γαμπρό τον γιο μου γιατί δεν θα τον δω ποτέ γαμπρό».

Πράγματα που η φύση μπορεί να μας εκπλήξει με τις τεράστιες δημιουργίες της

Στιγμές που οι άνθρωποι δεν είχαν πολύ γούστο αλλά εκτέλεσαν τις ιδέες τους άψογα