“Ποσο με κάνατε;” Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε την ηλικία της & μας άφησε άφωνους

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο χώρο της τηλεόρασης μέσω του παιχνιδιού «Next Please», που θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Συγχρόνως, αποκάλυψε ανεπιφύλακτα την ηλικία της κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε την ηλικία της

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο ‘’νταραβέρι’’ εδώ».

Μιλώντας για την πολιτική ορθότητα, η Αννίτα Πάνια αναφέρει: «δεν αισθάνομαι ότι αυτά που λέω και εκφράζω χρήζουν ιδιαίτερου φίλτρου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται. Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με τη σιγουριά και την ουσία του πράγματος».

Στη συνέχεια, με την τηλεόραση, υποστηρίζει: «Εμένα μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση γιατί τα έχει όλα. Διαλέγει ο τηλεθεατής και παίρνει. Η ελληνική τηλεόραση έχει και ‘’κιτρινίλα’’. Έχει απ’ όλα τα χρώματα να διαλέξεις. Χαίρομαι που βλέπω παρουσιαστές οι οποίοι παραμένουν στην τηλεόραση επί χρόνια, όπως στην ξένη τηλεόραση. Την τηλεόραση την ξέρουν καλά αυτοί που την υπηρετούν χρόνια. Ευπρόσδεκτοι οι νέοι αλλά τη γνώση τη μεταλαμπαδεύουν οι παλιοί».

Η ηλικία της Αννίτας Πάνια:
«Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει ‘’αρπάξει’’ αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω».

Πηγή: www.fanpage.gr

Η απρόσμενη πτώση της Λιάνας Κανέλλη στον αέρα του ΑΝΤ1: Πανικός στο πλατό!

Ευρωεκλογές 2024: Ο Αυτιάς στον ΣΚΑΪ – Η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη