Pressing: «Θυμωμένος πολύ, δείχνει, ο κ. Κούγιας-Ούτε μισή μέρα δεν τήρησε την απόφαση του Δικαστηρίου – Συνεχίζει να μας συκοφαντεί»

Pressing: «Θυμωμένος πολύ, δείχνει, ο κ. Κούγιας-Ούτε μισή μέρα δεν τήρησε την απόφαση του Δικαστηρίου – Συνεχίζει να μας συκοφαντεί»

ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο κ ΚΟΥΓΙΑΣ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΑΣΠΡΟ –ΜΑΥΡΟ» …

Θυμωμένος πολύ, δείχνει,  κατά την άποψή μας ο κ Κούγιας,  με τις μακροσκελείς ανακοινώσεις του για τη δικαστική απόφαση εναντίον του και αυτό δεν είναι σωστό.

Πρέπει όλοι να τηρήσουμε με σοβαρότητα,  όσα η απόφαση επιτάσσει, για όλες τις πλευρές.

Αυτό, πιστεύουμε, ότι ειδικά ο κ. Κούγιας, ως δικηγόρος,  πρέπει να το ξέρει και να υποτάξει τον εαυτό του στην απόφαση του Δικαστηρίου.

Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου.   

Για άλλη μια φορά όμως , κατά την προσφιλή τακτική του, ο κ Κούγιας που   ζήτησε από το Δικαστήριο να μην αναφέρουμε ούτε το όνομά του !!!, να σβήσουμε όλες τις αναρτήσεις, να μην κάνουμε κανένα σχόλιο για το πρόσωπό του, επιχειρεί την στρέβλωση της απόφασης, η οποία ήταν πραγματική νίκη της ελευθεροτυπίας.

Επιχειρεί, με απλά λόγια, να κάνει  το «άσπρο- μαύρο» .

Μιλά και πάλι ακατάσχετα και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, και μάλιστα σήμερα ήδη δύο φορές, με τις ανακοινώσεις του !

Δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Ήδη παραβίασε την απόφαση της προσωρινής διαταγής ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και μάλιστα, αφού του κοινοποιήσαμε την απόφαση σήμερα το απόγευμα.

Τώρα , μετέτρεψε και τον δόκιμο σε …επίτιμο, με το επιχείρημα πάλι ότι δεν είναι μέλος, αλλά …επίτιμο μέλος , το ράδιο ότι είναι στο πατάρι των εγκληματιών κλπ κλπ !

Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων την σημερινή δικαστική απόφαση, αλλά αυτό δεν μας στενοχωρεί καθόλου.   

Οι έγκριτοι και σοβαροί νομικοί μας, μας διαβεβαιώνουν ότι όλα αυτά αποτελούν , εξαιρετική ύλη αποδείξεων, για τα επιγενόμενα δικαστήρια.

Μας έχουν επίσης ενημερώσει και για τα «αυτόφωρα αδικήματα» που διαρκώς επικαλείται απειλητικά και για τα νομικά ολισθήματα που προκύπτουν.

Ευχαριστούμε λοιπόν τον κ Κούγια, για τα όσα συκοφαντικά ΚΑΙ σήμερα , ΜΕΤΑ την απόφαση την οποία του κοινοποιήσαμε ήδη με δικαστικό επιμελητή, εκστόμισε εναντίον μας, παραβιάζοντας κατάφωρα την δικαστική απόφαση.

Επειδή όμως η αλήθεια είναι ΜΙΑ , και επειδή εδώ δεν είναι σαν τον προχθεσινό αγώνα ΑΕΛ –ΑΕΚ,  που ενώ η ομάδα μας  έχασε με 2-4, ο κ ο κ Κούγιας,  εμφάνισε  τη  βαριά ήττα μας , σαν τη μεγάλη νίκη μας , συνιστούμε αυτοσυγκράτηση.

Το δικαστήριο τον διέταξε και του απαγόρευσε να αποκαλέσει ξανά το ραδιόφωνο πατάρι, τους δημοσιογράφους δόκιμους, αλήτες, σκουπίδια, περιθωριακούς, κλπ κλπ και κάθε εξυβριστικό και συκοφαντικό χαρακτηρισμό  εναντίον μας .

Γιατί επιτέλους δεν συμμορφώνεται;

Να σημειωθεί για την ΙΣΤΟΡΙΑ, ότι εκτός από την απαγόρευση του δικαστηρίου να μην εξυβρίζεται το πρόσωπο του κ Κούγια από εμάς,  είτε από  ραδιόφωνό μας,  είτε από τους ακροατές μας , καμία απαγόρευση ΕΙΔΙΚΗ και ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ δεν τέθηκε, έστω με μία λέξη- γιατί ποτέ δεν τον εξυβρίσαμε, αντίθετα, για τον Κούγια, κατανομάστηκαν, από το Δικαστήριο, τα κραυγαλέα και επαναλαμβανόμενα που λέει, ακόμη και σήμερα!   

Τα συμπεράσματα , είναι  σαφή για όλους .

Κι επειδή η αλήθεια είναι ΜΙΑ , παραθέτουμε την απόφαση του  Δικαστηρίου που αφορά στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του κ Κούγια, καθώς προφανώς την αμφισβητεί, προς ενημέρωση των πολιτών που μπορεί… να μπερδευτούν από το «άσπρο- μαύρο», αν και γνωρίζουν πλέον να αξιολογούν τις ειδήσεις και από πού αυτές προέρχονται .

Καλό βράδυ σε όλους! Γλυκιά Καληνύχτα , αυτή η νύχτα  …..

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της «Zeus + Dione»

Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της «Zeus + Dione»

Βορίδης: Στον ΔΕΔΔΗΕ πρωτίστως η ευθύνη- Εργώδης προσπάθεια του κράτους να αποκαταστήσει τις βλάβες

Βορίδης: Στον ΔΕΔΔΗΕ πρωτίστως η ευθύνη- Εργώδης προσπάθεια του κράτους να αποκαταστήσει τις βλάβες