Πρωταγωνιστές και Συνεργαζόμενοι: Η Δύναμη της Ενότητας

Οι Πρωταγωνιστές εισέρχονται στον κόσμο του Σασμού, λίγο πριν το επικό φινάλε. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά το μυστικό, που εδώ και τρία χρόνια καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές και κάνει το τραπέζι στους πρωταγωνιστές της σειράς με γαμοπίλαφο, ντολμαδάκια, τσικουδιές και βέβαια όλα αυτά, με λύρα και λαούτο.

Οι ηθοποιοί ξεχωρίζουν την αγαπημένη τους μαντινάδα, μιλούν για τις σκηνές που συγκλόνισαν και αυτούς τους ίδιους και αφηγούνται σπαρταριστές αντιδράσεις από τους φαν του «Σασμού», όταν τους εντοπίζουν σε δρόμους και πλατείες.

Στην κάμερα των Πρωταγωνιστών μιλούν οι ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Στέλλα Γκίκα, Όλγα Δαμάνη, Δημήτρης Ήμελλος, Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Στέλιος Μάινας, Στάθης Μαντζώρος, Θάνος Μπίρκος, Μάνος Πετούσης, Μαρία Πρωτόπαππα, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Σαραφιανός, Μαρία Τζομπανάκη, Σάντυ Χατζηιωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Καθώς και ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης, ο συνθέτης, Νίκος Τερζής και η σεναριογράφος, Εμμανουέλα Αλεξίου.

Πρωταγωνιστές, απόψε στις 00:15 στον Alpha.

Διακόπηκε η συναυλία του Μιχάλη Κουϊνέλη: Αίσθηση ανατροπής

Ο λόγος που ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία με την αδερφή του Βάσω