Πρωτοφανές: Απίστευτος καταποντισμός τηλεθέασης του Survivor All Star

Δεν έχει προηγούμενο η αποτυχία στους δείκτες τηλεθέασης για το Survivor All Star από τις 21.00 έως τις 22.40, όταν δηλαδή παίζει απέναντι σε Σασμό και Γη της Ελιάς.

Αποτυχία που έχει προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, αφού παρά τους μέσους όρους για το προϊόν που παίζει τρεις ώρες και στο σύνολο φτάνει το 20%, όμως απέναντι στο Σασμό και τη Γη της Ελιάς καταγράφει ακόμα και μονοψήφιες επιδόσεις.

Και όχι απλά μονοψήφιες, αλλά φτάνει -όπως έφτασε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και στο 7.7% στο τέταρτο 21.30-21.45, όταν ο Σασμός χτύπησε 27.1% και η Γη της Ελιάς 26.6% αντίστοιχα.

Αντιλαμβάνεστε την απόσταση που χωρίζει το Survivor All Star και τον ΣΚΑΪ από τον ALPHA και το MEGA.

20 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες.

Το κόλπο της διάρκειας…

Γι’ αυτό και στον ΣΚΑΪ επέλεξαν φέτος να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο διάρκεια στο Survivor All Star, ώστε όταν τα άλλα κανάλια πάνε για… ύπνο να ανεβαίνει το ποσοστό του Survivor, κάτι που συμβαίνει πράγματι, αφού από τις 22.45 το Survivor ανεβαίνει στο 22.8%, ενώ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα χτυπάει και 34.3%.

Είναι προφανές ότι αυτός ο καταποντισμός από τις 9 το βράδυ έως τις 10.45 που τελειώνει ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, έχουν κάνει τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να προβληματίζεται έντονα, αφού κατά κοινή ομολογία οι προσδοκίες για την επιτυχία του Survivor All Star ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες.

Αλλωστε, η αγορά γνωρίζει ποιος είναι ο «βασιλιάς» της prime zone και αυτός ακούει στο όνομα «Σασμός», αλλά και της Γης της Ελιάς που κι αυτή αφήνει σε χαώδη απόσταση πίσω της το ακριβοπληρωμένο πρότζεκτ του Ατζούν.

Οι φετινές παταγώδεις αποτυχίες της παραγωγής του Survivor τόσο στην επιλογή των παικτών που τελικά μπήκαν στο παιχνίδι, όσο και στην μοιρασιά τους στις δύο ομάδες, αποτυπώνεται πλήρως στα νούμερα της τηλεθέασης και αυτό θα αποτελέσει και το κριτήριο για τις κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει σύντομα ο Γιάννης Αλαφούζος για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας του με τον Ατζούν.

SURVIVOR NEWS

SURVIVOR

SURVIVOR GREECE

SURVIVOR

SURVIVOR SPOILER

SURVIVORGR

SURVIVOR ALL STAR

SURVIVOR 5

SURVIVOR ALL STAR 2023

SURVIVOR GREECE ALL STAR

SURVIVOR SPOILER ALL STAR

SURVIVOR 2023

SURVIVOR ALL STAR SPOILER

What do you think?

Σεισμός στην Τουρκία – «Θαύματα» στα ερείπια: Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν ζωντανές 122 ώρες μετά τα 7,8 Ρίχτερ

Ανέκδοτο: Ήταν κάποιος που είχε σοβαρό πρόβλημα στο χέρι του …! Επικό γέλιο