Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας: «Έβαλα χαμογελαστό το παιδί μου στο τρένο και μου το έφεραν σε άσπρο φέρετρο»

Ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας, που σκοτώθηκε στο φονικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στον ΑΝΤ1, για τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν, τις τελευταίες ημέρες.

«Διαβάσαμε την είδηση, τηλεφωνήσαμε στην Αναστασία, είδαμε ότι δεν απαντάει και αμέσως φύγαμε για Λάρισα».

Πατέρας Αναστασίας: “Είχε τόσα όνειρα να κάνει”

Ο κ. Παπαγγελής μιλώντας στον ΑΝΤ1 συγκλονισμένος από την απώλεια της κόρης του δήλωσε πως: «Εγώ θέλω να μου πει κάποιος γιατί ενώ το έβαλα το παιδί μου στο τρένο χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο και σε μία σακούλα τα παππούτσια της. Στην Ελλάδα ζούμε, δεν με νοιάζουν οι ευθύνες, με νοιάζει που το παιδί μου έφυγε έτσι μέσα στο κρύο, στο σκοτάδι και τα κοφτερά σίδερα».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Παπαγγελή αναφερόμενος στην τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου δήλωσε πως «είμαστε συγκλονισμένοι όλοι από τα λόγια αυτού του πατέρα. Φυσικά, πέρα από την ευθύνη του σταθμάρχη υπάρχουν κι άλλες ευθύνες. Πρέπει να μας απαντήσει το Υπουργέιο Μεταφορών, και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αν γνώριζε ότι δεν υπάρχει σύστημα ασφαλείας και παρ όλα αυτά επέτρεπαν δρομολόγια με αυτά τα κινούμενα φέρετρα στα οποία έμπαιναν παιδιά».

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο δεύτερος σταθμάρχης έφυγε από τη βάρδια γιατί του ζητούσε σουβλάκια ο γιος του

Ελένη Προκοπίου: «Βλέπω τις ταινίες και συγκινούμαι για τα νιάτα που πέρασαν από πάνω μου»