Ρούλα Κορομηλά: Άσχημα τα νέα για τη Ρούλα Κορομηλά και για το «Σπίτι με το MEGA»

Δυστυχώς ο κόσμος δεν βλέπει το «Σπίτι με το MEGA»

Αν και πρόκειται για μια συμπαθητική προσπάθεια, η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο. Ίσως η Ρούλα Κορομηλά βιάστηκε να δεχτεί να επιστρέψει στη τηλεόραση. Αυτό δείχνουν και τα πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πλέον στο Mega πρέπει να καταλάβουν πώς το μοντέλο της εκπομπής και το στήσιμό της πάνω στην Κορομηλά που βγάζει σε κάθε κοντινό της έντονα το στοιχείο της ναφθαλίνης είναι αποτυχημένο.

Δεν είναι δυνατόν μετά απο τόσο καιρό να μην έχει καταφέρει να πλασαριστεί σε ένα αξιοπρεπές 12%. Δεν είναι δυνατόν να παίζει χωρίς ανταγωνισμό και να τερματίζει τελευταίο. Είναι το Mega μάγκες. Το Mega του Μαρινάκη. Δεν είναι κάποιο καναλάκι περιφερειακό.

Χθές η τηλεθέαση έπεσε πιο κάτω απο την προηγούμενη εβδομάδα. Και αυτό διότι κανείς δεν είδε το “Σπίτι με το Mega”.

Τα λυπηρά νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά

Αφενός επειδή ο κόσμος δεν μένει πια στο σπίτι… αφετέρου διότι παρά τον μουσικό πλούτο του Φιλίππου και του Παπαδόπουλου… η κεντρικιά με το συνεχές τίκ στο μαλλί… κούρασε πολύ. Δεν βλεπόταν. Και δεν το γράφω εγώ… για να προλάβω τους καλοθελητές που στέλνουν τα θέματά μου στις ομαδικές του Whats app… τα δείχνει ο κόσμος με την τηλεθέαση που δεν της χαρίζει.

Ξεσπά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Οι ιθύνοντες της Πολιτείας έχουν σκ@τ@ στον εγκέφαλο»

Μαγκιά είναι να ξεπερνάς κάποιον χωρίς να βρεις άλλον