Σ.0.Κ στο Πανελλήνιο! Μαθήτρια 1ης Γυμνασίου γέννησε στις τουαλέτες νοσοκομείου χωρίς να ξέρει πως είναι έγκυος

Συγκλονίζει η υπόθεση μίας μαθήτριας 13 χρονών που πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά και τελικά ανακαλύφθηκε πως ήταν έγκυος, με αποτέλεσμα να γεννήσει στις τουαλέτες.
Το χρονικό του σοκαριστικού περιστατικού, που έφερε στο «φως» αποκλειστικά το Live News, ξεκίνησε όταν το 13χρονο κορίτσι έφτασε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα της, καθώς πονούσε τρομακτικά στην κοιλιά του.

Στο νοσοκομείο εξετάζει τη 13χρονη παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλαμβάνεται πως η μαθήτρια πρώτης Γυμνασίου είναι έγκυος.
«Στο νοσοκομείο όταν ρωτήθηκε από τον παιδίατρο και το κοριτσάκι και η μητέρα είπαν ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο Live News.

Ο παιδίατρος με αυτά τα δεδομένα συμπεραίνει πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορηγεί την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Το κορίτσι όμως εξακολουθεί να σφαδάζει στον πόνo.

«Του έδωσαν για τυμπανισμό καθαρκτικά εκεί, το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στην λεκάνη της τουαλέτας», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Κανείς δεν το είχε καταλάβει
Το απίστευτο αυτό περιστατικό που φέρνει σήμερα στο φως το LIVE NEWS προκαλεί σοκ, αλλά την ίδια ώρα γεννά και μια σειρά ερωτημάτων για το πώς ένα 13χρονο κορίτσι κυοφορούσε το παιδί της επί 9 μήνες και ουδείς το είχε αντιληφθεί.

Η ανήλικη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS φέρεται εκ των υστέρων να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους που την εξέτασαν πως ο πατέρας του παιδιού είναι ένας συμμαθητής της στο σχολείο.

Την ώρα που οι ειδικοί εξετάζουν και στηρίζουν ψυχολογικά τόσο τη 13χρονη όσο και τους γονείς της, η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή εξηγεί στο LIVE NEWS πως το αίσθημα της ντροπής σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κυρίαρχο και τρομερά επιζήμιο.

«Κάτι θα είχε καταλάβει αλλά προφανώς εδώ επενέβη το αίσθημα ντροπής και φαντάζομαι ότι αυτό το παιδί αυτό ένιωσε απόγνωση».

Έχει ξανασυμβεί
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη καθώς αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό ανήλικης μαθήτριας που γεννά στο εν λόγω νοσοκομείο.

«Δυστυχώς αν σας πω ότι σε αυτό το νοσοκομείο είναι το 3ο περιστατικό μέσα σε μια δεκαετία. Είχε συμβεί και με ένα 14χρονο και ένα 13χρονο κοριτσάκι», δήλωσε.

Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση φώτισε και μια ακόμα πτυχή. Την υποστελέχωση των περιφερειακών νοσοκομείων, καθώς δεν υπήρχε ούτε γυναικολόγος ούτε όμως και ακτινολόγος, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια.

Κλήθηκε και πήγε εσπευσμένα ιδιώτης γυναικολόγος για να παράσχει ιατρική φροντίδα στην ανήλικη, η οποία μαζί με το μωράκι της μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Καλά στην υγεία τους η 13χρονη και το βρέφος
«Οδύσσεια» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γιαννάκος το να γεννήσει η 13χρονη στις τουαλέτες του νοσοκομείου, χωρίς να του γίνει διάγνωση, τονίζοντας πως το περιστατικό αυτό δείχνει τις παθογένειες των περιφερειακών νοσοκομείων.

«Πως γίνεται το νοσοκομείο να μην έχει γυναικολόγο και ακτινολόγο; Τι σόι νοσοκομείο είναι αυτό;», είπε, μιλώντας στο Live News.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, η 13χρονη και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Ο μήνας ξεκινά πολύ άσχnμα: Tα 3 ζώδια για τα οποiα ο Οκτώβρης θα είναι ο χειρότερoς μήνας της χρονιάς

«Παίρνω φαρμακευτική αγωγή»: Μίλησε ανοιχτά ο Νίκος Χαρδαλιάς για το πρόβλημα υγείας του