Σασμός: Η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα που αναζητά εκδίκηση στη σειρά

Στον επίλογο της τρίτης σεζόν της σειράς “Σασμός”, έχουμε την εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα, την Πηνελόπη Τσιλίκα, η οποία θα μπει στην ιστορία της σειράς. Η Πηνελόπη είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη και μια επιτυχημένη επαγγελματίας με δυναμική προσωπικότητα που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Επίσης, γνωρίζουμε την Εύα Αβραμίδη, η οποία είναι η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα. Το ένα πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι εκείνο μιας μειλίχιας, ευγενικής και συμπαθητικής κοπέλας, η οποία γίνεται αγαπητή στο χωριό. Ωστόσο, κρύβει ένα εκδικητικό προφίλ, καθώς η εκδίκηση είναι αυτή που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Ο στόχος και ο σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού της.

Η Εύα εμφανίζεται σε όλους ως μια επαγγελματίας αρχιτέκτονας, η οποία ήρθε στο χωριό για να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό. Αγοράζει οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια για επισκέπτες που θέλουν να κάνουν διακοπές. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται αγαπητή σε όλους.

Ο μόνος που γνωρίζει την αληθινή της προσωπικότητα είναι ο Παύλος, στον οποίο καταφεύγει η Εύα. Παρόλο που δεν είναι κακός άνθρωπος, ο πόνος της για τον χαμό του αδελφού της την οδηγεί στην εκδίκηση.

Έτσι, ο επίλογος της τρίτης σεζόν της σειράς “Σασμός” υπόσχεται να μας προσφέρει μια σαρωτική εξέλιξη, που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανανεωμένη επιστροφή στον αέρα του Mega – Πρεμιέρα για το «Χαμογέλα και πάλι»

Η Ευγενία Σαμαρά αποσαφηνίζει την κατάσταση για τον Σασμό: “Παρακαλώ μην με ρωτάτε ανοησίες”