Σασμός spoiler: Η Τζένη, για να εκβιάσει τον Νικηφόρο ακόμη περισσότερο, σκηνοθετεί μια έκτρωση

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Τζένη πως θα αναγνωρίσει το παιδί, χωρίς, όμως, να γίνουν οικογένεια. Δε θέλει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του πλάι της.

Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα. Η Τζένη πιέζεται φοβερά με το ψέμα εγκυμοσύνης που έχει σχεδιάσει, στη σειρά Σασμός. Ο Νικηφόρος αρχίζει να απομακρύνεται, δείχνοντας πως δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της.

Η Τζένη, για να τον εκβιάσει ακόμη περισσότερο, σκηνοθετεί μια έκτρωση. Η Νάντια, παρακολουθώντας τους δύο νέους να μπαίνουν σε ένα περίεργο τρυπάκι, αποφασίζει να τους βοηθήσει.

Έτσι, προσεγγίζει την Τζένη και της ζητά να μη κάνει έκτρωση. Μάλιστα, της ξεκαθαρίζει πως θα κάνει τα πάντα, για να την βοηθήσει να τα ξανά βρει με τον Νικηφόρο. Τότε είναι που η Τζένη λυγίζει και κάνει το μεγάλο λάθος..

“Δεν είμαι έγκυος Νάντια!”, θα της φωνάξει. Αμέσως, θα συνειδητοποιήσει αυτό που έκανε και θα φύγει από κοντά της. Η Τζένη αποκάλυψε το μεγάλο της ψέμα στον πιο λάθος άνθρωπο και οι συνέπειες προβλέπονται ολέθριες, στη σειρά Σασμός.

Η Βασιλική θα αναλάβει δράση για να προστατεύσει, τόσο την κοπέλα, όσο και τον Νικηφόρο. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία;

Αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Ναταλία Λιονάκη να γίνει μοναχή [photo]

Καταπέλτης για Φιλιππίδη: 12 χρόνια πρότεινε η εισαγγελέας – Τι απάντησε για τα ελαφρυντικά