Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος: Θα γίνει μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπάθειας – «Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν σε λίγο καιρό για πρώτη φορά γονείς.

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό», δήλωσε στο People η 44χρονη Μαρία Μενούνος.

«Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ψύχη που έρχεται στη ζωή μας. Τι ευλογία».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία συνεργάστηκε με την Family Match Consulting, μοιράστηκε επίσης ένα συγκινητικό βίντεο να παρακολουθεί το υπερηχογράφημα με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο, στο πλευρό της.

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Παιδιά, αυτό είναι το μωρό μου. Σας αγαπώ». «Είναι τόσο διαφορετικό όταν βλέπεις το βίντεο», συνεχίζει η ίδια. «Είναι πιο προσωπικό όταν το βλέπεις μέσα στη μήτρα, σωστά;».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μίλησε για τις δυσκολίες στο ταξίδι γονιμότητας, τις οποίες έχουν συζητήσει δημοσίως πολλές φορές.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο. Πέρασαν χρόνια. Έχουμε χρησιμοποιήσει διαφορετικές μεθόδους, διαφορετικούς ανθρώπους», δήλωσε η τηλεπαρουσιάστρια, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012. «Ήταν απλώς μια πολύ απογοητευτική διαδικασία».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, 55 ετών, άρχισαν για πρώτη φορά να σκέφτονται την παρένθετη μητρότητα το 2018 και ζήτησαν συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία καλωσόρισε την κόρη της, Chicago, τον Ιανουάριο του 2018 και τον γιο της Psalm, τον Μάιο του 2019 με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων.

«Παρακαλώ Μην Τρώτε Τους Φίλους Μου»: Διχάζει οίκος μόδας που ανέβασε στην πασαρέλα μοντέλα με πρόσωπα ζώων

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου»… απαντάει με λίγα λόγια στο άγριο κράξιμο