Σεισμός στην Τουρκία: «Ο Έλληνας διασώστης της ΕΜΑΚ κρατάει το χέρι της 20χρονης Αϊρίν» (Βίντεο)

Συγκλονιστικές στιγμές ζουν οι Έλληνες διασώστες που έχουν ταξιδέψει στην Τουρκία για να βοηθήσουν όπου μπορούν, μετά το φονικό σεισμό.
Όπως είπε στο LiveNews, ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός: «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μία πολύ μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση. Ο διασώστης της ΕΜΑΚ που είναι μπροστά κρατάει το χέρι της 20χρονης Αϊρίν».

Ο κύριος Αρτοποιός είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι η κοπέλα «δεν αφήνει, πραγματικά έχει γαντζωθεί πάνω στον διασώστη, ένα δοκάρι της έχει φρακάρει το πόδι της. Θα βγει ζωντανή, προσπαθούμε να απελευθερώσουμε το πόδι της».

«Νομίζω ότι θα είναι η 5η διασωθείσα που θα καταγράψει αυτή την επιτυχία η ελληνική αποστολή. Σας μεταφέρω μόνο μία εικόνα, που μου μετέφερε ο πρώτος διασώστης μπροστά. Είχε έναν μετασεισμό και έπρεπε να βγουν τα παιδιά έξω» συμπλήρωσε ο κύριος Αρτοποιός.


«Η Αϊρίν, η 20χρονη, προσπαθεί με νοήματα να έχει μια επαφή με τον διασώστη μας. Έχει γαντζωθεί πάνω στο χέρι του και προσπαθεί με κάθε τρόπο ο διασώστης να της δώσει κουράγιο που χρειάζεται, την ψυχολογική υποστήριξη. Η γυναίκα αυτή είναι ταλαιπωρημένη. Μας είπε μόνο πώς τη λένε, γιατί δεν ξέρει αγγλικά. Νομίζω ότι θα είναι η επόμενη διασωθείσα την οποία περιμένουμε από ώρα σε ώρα να βγει έξω» κατέληξε ο κύριος Αρτοποιός.

Πηγή: newsit.gr

Ανέκδοτο: Το πρωί του γάμου της, η μέλλουσα νύφη θυμήθηκε ότι δεν είχε πάρει νυχτικό για το πρώτο βράδυ του γάμου …!Τρελό γέλιο

Βρέθηκαν τα άψυχα σώματά τους: Τραγικός επίλογος για την ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο