Σίφνος: Υποδοχή πλοίου με καπνογόνα,στιγμές χαράς και συγκίνησης σε όλο το νησί

Η Σίφνος υποδέχτηκε το πλοίο Άνεμος που το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στο νησί χιλιάδες τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο…

Ασυνήθιστες εικόνες εκτυλίχθηκαν το πρωί στο λιμάνι των Καμαρών στη Σίφνο. Το πλοίο «Άνεμος» της Aegean Sea Lines κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του νησιού. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από την Φινλανδία μερικές μέρες πριν και σήμερα το πρωί πέρασε συμβολικά από τη Σίφνο πριν τον τελικό του προορισμό που είναι η Ναυπηγοεπισκευατική Ζώνη του Περάματος.

Σίφνος: Υποδοχή πλοίου με καπνογόνα, εικόνα Αγίου με στιγμές χαράς και συγκίνησης - Εικόνα 1

Σίφνος: Υποδοχή πλοίου με καπνογόνα, εικόνα Αγίου με στιγμές χαράς και συγκίνησης - Εικόνα 2

Το πλοίο έχει πολλά να προσφέρει στη γραμμή. Η άφιξη ενός νέου πλοίου σε μία γραμμή αποτελεί χαρμόσυνο γεγονός. Κάθε νέο πλοίο έχει τη δική του δυναμική και φέρνει έναν νέο αέρα στη γραμμή. Ο καιρός στις Καμάρες ήταν για τα καλά αγριεμένος. Σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό ξετυλίχτηκε μία ιεροτελεστία που ερχόταν από αλλοτινές εποχές.

Σίφνος: Υποδοχή πλοίου με καπνογόνα, εικόνα Αγίου με στιγμές χαράς και συγκίνησης - Εικόνα 3 Σίφνος: Υποδοχή πλοίου με καπνογόνα, εικόνα Αγίου με στιγμές χαράς και συγκίνησης - Εικόνα 4

Κάποιοι θυμήθηκαν τις εποχές που η εταιρεία του Ευγενίδη έφερνε τα νέα της πλοία της στη Χρυσοπηγή για αγιασμό και ευλογία. Η Σίφνος είναι η γενέτειρα του Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη, ιδρυτή της Aegean Speed Lines, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2005.

: kaipoutheos.gr

Μετάνιωσε πικρά η Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν είμαι καθόλου περήφανη που έκανα αυτό το πράγμα»

«Σ’ αγαπώ καλό ταξίδι! Δε θα ξανά ανταμώσουμε» – Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Ζουγανέλη