Σωρεία αντιδράσεων με τις δηλώσεις για άφυλα παιδιά: Το τουίτερ «δίκασε» την Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Η Έλενα Παπαρίζου μέσα από μια συνέντευξη της έκανε λόγο για άφυλα παιδιά και το Twitter δεν άργησε να πάρει φωτιά. Πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να κάνουν καυστικά σχόλια σε βάρος της τραγουδίστριας.

Ειδικότερα, οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στους χρήστες του Twitter τις τοποθετήσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου σχετικά με τη σεξουαλικότητα των μικρών παιδιών.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα».

Η φράση αυτή θεωρήθηκε για πολλούς άστοχη, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ενώ δεν έλειψαν και πολύ αιχμηρά σχόλια σε βάρος της τραγουδίστριας για τα όσα υποστήριξε. Το Twitter πήρε «φωτιά» σε βάρος της Έλενας Παπαρίζου όπως θα δείτε και σε κάποια από τα tweets που ακολουθούν.

Το Twitter απάντησε στην Έλενα Παπαρίζου

Σοβαρά τωρα; μίλησε η με νόμπελ βιολογίας Παπαριζου! pic.twitter.com/749heqgYim

— Andreas Constantinou (@Andreas04886646) March 22, 2023

Συγνώμη, για να καταλάβω… η Έλενα είχε αμφιβολίες στα 13 για το τι φύλο ήταν; Δηλαδή μέχρι τα 13 είχε επιλέξει να είναι γυναίκα αλλά μετά σκέφτηκε ότι ίσως δεν είναι γυναίκα αλλά μετά αποφάσισε ότι είναι γυναίκα;#παπαριζου #ελενα #αφυλα

— παλιός ρομαντικός (@SolidSS22) March 22, 2023

Όλα τα παιδιά γεννιούνται αφυλα λέει η Έλενα Παπαρίζου .. Απο την πολλή πολιτική ορθότητα θα ξεχάσαμε και τα βασικά άλλο η σεξουαλική επιλογή κ άλλο γενετήσιο φύλο #happyday

— Chrysa (@Crysa00830199) March 23, 2023

Και τότε γιατί ρωτάνε οι γονείς τι φύλο είναι το παιδί τους? Γιατί οι του συναφιού σας κάνουν gender (φυλο) reveal parties?
Αχ, αγαπητή κυρία Παπαριζου αστοχότατη η δήλωση σας.
Γιατί έχετε βαλθεί να υιοθετείτε την κάθε αντιεπιστημονική woke χαζομάρα?
Είναι ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!!! pic.twitter.com/ykfxIIYC2Q

— Tina Alexopoulou (@TinaMatina9) March 23, 2023

Πώς συμβαίνει τρισεκατομμύρια άνθρωποι, που έζησαν για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια στη Γη, από τόσο διαφορετικούς πολιτισμούς, να έχουν μόνο 2 φύλα και εμείς να ανακαλύψαμε προσφάτως 75;
Απάντηση: Δεν είχαν twitter και fb, ούτε και χρόνο για αμπελοφιλοσοφίες.#παπαριζου

— Pericles (@PericlesPapado1) March 23, 2023

#παπαριζου pic.twitter.com/aO2vnn5cUh

— george papadopoulos (@georgepap990) March 23, 2023

What do you think?

Survivor Spoiler 24-3: Απόλυτη επιβεβαίωση! Ιδού οι νέες ομάδες…

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τους σημερινούς 55αρηδες και άνω