Σωτήρια επέμβαση: Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 3χρονο κοριτσάκι και τον παππού του στις Σέρρες

Με χίλια ζόρια, έσωσε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από πνιγμό ένα 3χρονο κοριτσάκι και τον παππού του, στις Σέρρες.

Ο παππούς οδηγώντας ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, έχοντας μαζί του την 3χρονη εγγονή του προσπάθησε να περάσει έναν χείμαρρο κάτω από το περιφερειακό δρόμο της πόλης των Σερρών, μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου και της διασταύρωσης Νεοχωρίου κοντά στον καταυλισμό των Ρομά.

Τι συνέβη

Ο παππούς δεν γνώριζε ότι είχαν γίνει έργα αναχωμάτωσης και ότι είχε βαθύνει ο χείμαρρος και ξαφνικά το ορμητικό ρεύμα έριξε τον παππού και την εγγονή κάτω από το μηχανάκι το οποίο παρέσυρε στο βυθό. Η εγγονή κρατήθηκε από τον παππού της, οι δυνάμεις του όμως τον εγκατέλειπαν με κίνδυνο να πνιγούν και οι δύο.

Από το σημείο περνούσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους αντιλήφθηκαν κι αμέσως ένας από αυτούς έπεσε στο νερό για τους σώσει, έβγαλε πρώτα την 3χρονη και στη συνέχεια τον παππού της. Την είδηση μετέδωσε τοΕπιλογές, ενώ συνάδελφοι του 45χρονου αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. που έπεσε με αυτοθυσία στο νερό μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, είπαν ότι πρόκειται για ένα από τα εκλεκτά στελέχη της ΔΙ.ΑΣ., ενώ όπως τους είπε μέσα στα ορμητικά νερά και την ώρα που προσπαθούσε να σώσει εγγονή και παππού έχασε το κινητό του τηλέφωνο.

Κανείς δεν την αναγνώρισε: Η Σελένη πριν από το My Style Rocks έπαιζε στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

«Βροχερή φέτος η Πρωτομαγιά»: Βροχές και καταιγίδες το τριήμερο – Που θα βρέξει σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη