Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αν πω ότι μισώ την πρώην γυναίκα μου θα είναι σαν να λέω ότι μισώ το 50% των παιδιών μου»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

«Δε φαντάζομαι πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Πως θα μισήσω αν δε τα βρήκα σαν άνθρωπος; Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. είναι μονόδρομος.

Ότι πρέπει να διεκδικούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ότι δε χρειάζεται να μείνει παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχει τίποτα. Καλό είναι να μη φτάνεις εκεί αλλά ακόμα και με αυτό, που είναι λίγο τραυματικό για ένα παιδί, του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι οι γονείς σου δώσανε το παράδειγμα πως στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρέπει να κυνηγάς την ευτυχία» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Σε άλλο σημείο, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του που κάθε φορά καταφέρνουν να γίνονται viral και να συζητιούνται.

«Το ότι γίνονται θέμα αυτά που λέω και συζητιούνται τόσο, είναι πρόβλημα γιατί είναι τα αυτονόητα. Δεν ξέρω για πιο λόγο παίρνουν τέτοια έκταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε όποια συζήτηση κι αν σταθείς όλοι ξέρουν να σου πουν τι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρα. Αφού όλοι ξέρουν γιατί ποτέ δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα;» είπε.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά ή να παντρευτεί με την σύντροφό του Άννα Μενενάκου, ο Σωτήρης Τσαφούλιας παρότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο εξήγησε πως για τον ίδιο, τα ρύζια, οι υπογραφές και οι τελετές δεν παίζουν κανέναν ρόλο αφού αισθάνονται έτσι κι αλλιώς οικογένεια.

Η Ντέπυ Γκολεμά «άδειασε» τον Αντώνη Κανάκη με λίγα λόγια: «Καλά θα κάνει να τσουβαλιαστεί ο ίδιος, για να ξεμπερδεύουμε»

Ο Γιώργος Μπόγρης αποκαλύπτει: «Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»