Σπαραγμός στην κηδεία του Νίκου Γιάννακα: Ποιοι έδωσαν το παρόν – Η ανάρτηση του Μπιμπίλα

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου 18/02, συγγενείς και φίλοι στο Νίκο Γιάννακα.

Η κηδεία του ηθοποιού έγινε στο 1ο κοιμητήριο της Αθήνας. Συντετριμμένη η οικογένειά του στο τελευταίο αντίο. Στην κηδεία παραβρέθηκαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Νίκος Γιάννακας συμμετείχε σε σειρές και ταινίες τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Είχε εμφανιστεί σε σειρές όπως «Εμείς κι εμείς», «Καλημέρα Ζωή», «Στη σκιά του χρήματος» και αρκετές ακόμη.

Νίκος Γιάννακας: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος ανέβασε και κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε. Σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρο μας και μάλιστα τόσο πρόωρα. Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφος μας Νίκος Γιάννακας που από πολύ μικρό παιδί υπηρέτησε το θέατρο πλάι στον Δημήτρη Μυράτ έφυγε από κοντά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγο του Έφη Θανοπούλου.

Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το ’82, απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλέντζα που έφυγε κι αυτή πριν από λίγες μέρες. Καλό ταξίδι. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το 1ο Κοιμητήριο της Αθήνας».

Νίκος Γιάννακας: Δείτε φωτογραφίες

What do you think?

Survivor Spoiler All Star 18/02: Σκάνε οι βόμβες του Ατζούν και μπαίνουν στο αεροπλάνο

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός