«Στα χαμόγελα που χάθηκαν»: Το συγκινητικό ψηφοδέλτιο για τα Τέμπη που βρέθηκε σε κάλπη της Κρήτης

Εκλογές 2023: Στις κάλπες της Κρήτης βρέθηκε ένα συγκινητικό ψηφοδέλτιο με αφιέρωση στα θύματα των Τεμπών και στις οικογένειές τους.

Η συγκινητική στιγμή

Ένα ομολογουμένως συγκινητικό ψηφοδέλτιο με ένα διαφορετικό μήνυμα βρέθηκε σε κάλπη της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Θρόνου Αμαρίου, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Χαρακτηρίστηκε άκυρο το μόνο έγκυρο ψηφοδέλτιο, σχολίασαν οι χρήστες.
Πιο αναλυτικά, ένας ψηφοφόρος προτίμησε αντί να δώσει την ψήφο του σε κάποιο κόμμα, να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα και να αποτίσει φόρο τιμής στα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Το εν λόγω ψηφοδέλτιο το δημοσίευσε στο Facebook ο Σύλλογος Συβρίτου γράφοντας:

«Αυτό το ψηφοδέλτιο βρέθηκε χθες στην καταμέτρηση στο Δημοτικό Σχολείο Θρόνου. Αρκετά συγκινητικό, γι’ αυτό το δημοσιεύουμε. Χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω, γιατί είμαστε σύλλογος, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός».

Όσο για το περιεχόμενό του, αναφέρει:

«Στις σημερινές εκλογές δε θα ψηφίσω, το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως φόρο τιμής στις 57 αθώες ψυχούλες που χάθηκαν άδικα. Στα όνειρα που χάθηκαν, στα χαμόγελα που χάθηκαν, στα νιάτα που χάθηκαν. Πάρε με όταν φτάσεις…».

Δείτε το ψηφοδέλτιο

Τον Πήρε Τηλέφωνο Ο Γιος Του, Τον Οποίο Είχε Κηδέψει Πριν Από 11 Μέρες! -ΦΩΤΟ

Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τη μικρή Μαντλίν: Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφανισμένης 6χρονης;