Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Κασσελάκη: Το Να το πας μέχρι τέλους, όχι επειδή σε σχολίασαν αρνητικά, να λες μετά ότι δεν θες σελέμπριτι τραγουδιστές

«Πόσο μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε έναν γάμο στον οποίο δεν έχουμε προσκληθεί», λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μίλησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

«Αν και από τη Δευτέρα υποστήριξα αυτήν την άποψη αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, μετά από τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έφερνε ποτέ έναν celebrity στον γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα… Ουσιαστικά, το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτός το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε ένα celebrity λόγω αριστερών πεποιθήσεων, για να μη δώσει λάθος μηνύματα. Και δύο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα. Βασικά, υπάρχει μια ανακολουθία εκεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίξουν μέχρι τέλους. Αν είσαι γενναίος και θέλεις να πεις ότι είμαι και για τα ρέιβ πάρτι και για τον Αργυρό, και πηγαίνεις στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε κριτικάρουν αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλεις celebrity τραγουδιστές. Γίνεται πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το αποδίδει στο περιβάλλον του».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πόσο μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε έναν γάμο στον οποίο δεν έχουμε προσκληθεί».


Διαβάστε Επίσης

Νομική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και ένα συγγενικό πρόσωπο

Η αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής του Δημήτρη Σταρόβα με φαρμακευτική αγωγή – Ποια είναι η τωρινή κατάσταση της υγείας του;