Σταμάτης Φασουλής: Αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Φιλιππίδη και τον πατέρα του

“Είχα αποφασίσει εκ των προτέρων ποιοι θα ψηφίσω. Τελικά, δεν ήμουν μακριά από τους 3, τους είχα λατρέψει όλους”.

“Στη βραδιά απονομής των θεατρικών βραβείων Χορν παρευρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν εκεί για να του πάρει δηλώσεις. Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την επιστροφή του θεσμού που είχε προτείνει, καθώς και για τις επαφές του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.”

“Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που απονέμουμε ένα βραβείο Χορν είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα και ακόμη μεγαλύτερη όταν βλέπω πως με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έχουν κάνει μια εξαιρετική καριέρα. Όταν τους βραβεύαμε, ήταν ακόμα παιδιά, με 1-2 χρόνια στο θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές”, αναφέρει αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

“Είχα αποφασίσει εκ των προτέρων ποιοι θα ψηφίσω. Δεν ήμουν μακριά από τους 3, τους είχα λατρέψει όλους”, παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

“Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δεν βραβεύτηκε, το έχασε για ένα βαθμό. Δεν περίμενα ότι θα παρευρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Φυσικά επικοινωνώ μαζί του, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για τη θεατρική του επιστροφή”, απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του για την αλλαγή ονόματος της πρώην συζύγου του

Το 2Night Show: Συνάντηση Στέλιου Ρόκκου με Γρηγόρη Αρναούτογλου