Σταμάτης Κραουνάκης: Ο ανθεκτικός παίκτης που ταξιδεύει ανάμεσα σε Παλαιστίνη και Ολυμπιακό

«Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο γνωστός και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης απάντησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό, για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόσθεσε: «Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι «βίτσιο» έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά. Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα».Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε στη συνέχεια: «Εγώ δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Ο χειρότερος καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον καλύτερο πολιτικό. Καλά κάνει και πάει στα μπουζούκια ο Κασσελάκης. Πάει όπου υπάρχει κόσμος για να πάρει ψηφοφόρους, είναι πολύ σωστός. Είναι πολιτικός, κατεβαίνει για πρωθυπουργός. Όπου υπάρχει ‘μέλι’ πάει».

Διαβάστε Ακόμη

Θρήνος στον κόσμο του ΣΚΑΙ – Ανακοινώνεται η απώλεια του Σάββα Αϊδινίδη

Αντιδράσεις στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στον αέρα του Mega: “Προσευχόταν να μην είναι γκέι;”