Στάθης Σχίζας: Το σοκ της Τραϊάνας Ανανία με τον Δημήτρη Κόκοτα

Η ευτυχία σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση ήταν ότι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται επειδή είχαμε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΚΑΒ» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού μίλησαν στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και στον Αλέξανδρο Ρούτα για την υγειονομική περιπέτεια του Δημήτρη Κόκοτα και το σοκ που υπέστη η Τραϊάνα Ανανία, η οποία είχε τον τραγουδιστή στα πόδια της μέχρι να διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

«Ήμαστε στην αλλαγή στις πρόβες όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της. Η ευτυχία σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση ήταν ότι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται επειδή είχαμε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΚΑΒ. Μας ρωτούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς ήρθαν κατευθείαν και ου έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι. Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα σε σοκ. Αφού τον είχε στα πόδια της τον άνθρωπο. Η οικογένειά του περνά έναν γολγοθά. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν έχουμε ενοχλήσει την Τραϊάνα. Μαθαίνουμε από γύρω όσο μπορούμε και για τον Δημήτρη εννοείται. Εύχομαι να είναι ένα συμβάν που θα φύγει και θα μείνει μία κακή ανάμνηση» ανέφερε στη συνέχεια η Μαλού.

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ – Τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τη δύσκολη εμπειρία της στην τηλεόραση