Στέφανος Κασσελάκης: Αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον χαμό με Αργυρό, Τσιμτσιλή και Λιάγκα

«Δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» και τη Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να γίνουν γονείς, ενώ απάντησε και για το θέμα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις τηλεοπτικές διαμάχες ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα ήμασταν τυχεροί να είχαμε έστω και ένα παιδί. Για το αν θα είναι με παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία θα είναι μια προσωπική απόφαση που θα την πάρουμε την κατάλληλη στιγμή και όταν είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί. Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, στερεότυπο στο ότι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό.

Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Φαίη Μαυραγάνη ρώτησε: «Eδώ έχει γίνει κόντρα στα πρωινά, αν θα έχεις τον τάδε τραγουδιστή στο γάμο σου ή δεν θα τον έχεις. Όλο αυτό βοηθάει πολιτικά;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρώτηστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, που δεν κωλώνει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν τον νοιάζει να κάνει καριέρα πολιτικού. Αυτή η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα. Εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».
Διαβαστε Ακομη

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρεται στον θάνατο του αδελφού του: “Μη μου δώσεις πάνω από ό,τι μπορώ”

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μπέττυ Μαγγίρα για την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη