Στέφανος Κασσελάκης: Απολογία για τη δήλωσή του για τις γυναίκες

Έχω μετανιώσει πολύ για αυτό που είχα πει ανεπιφύλακτα σε μια συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, “Πίσω από τις γραμμές”, το βράδυ της Τετάρτης εν όψει των Ευρωεκλογών του 2024. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ανοιχτά τη μετάνοιά του για μια δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το φύλο των παιδιών του.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε ότι “φυσικά και μετανιώνω για πολλά πράγματα. Δείτε, έχω μετανοιώσει πολύ για αυτό που είχα πει ανεπιφύλακτα σε μια συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη για δύο αγόρια. Όταν στην πραγματικότητα αυτό δεν αντικατοπτρίζει ούτε τότε ούτε τώρα τι πιστεύω. Ήταν κάτι που είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή, όπως μια εμπειρία μου και του αδερφού μου Τάιλερ με τα δικά μας αδέλφια.”

“Καθόλου δεν είχα σκοπό να προσβάλω τις γυναίκες και ούτε κάτι τέτοιο θα πράτταμε στην πράξη. Έτσι, μετανιώνω γι’αυτό γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική μου ουσία.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Στέφανος Κασσελάκης “έθαψε” με ένα χαμόγελο τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Πιέρρο, εξηγώντας γιατί δεν έπρεπε να εκφράσει τη χαρά και την τιμή του. “Όπως λέω σε πολλούς συμπολίτες μας, σταματήστε να λέτε ‘τιμή μας’ στους πολιτικούς. Είναι τιμή για τους πολιτικούς να έχουν την ευκαιρία να επηρεάσουν τη ζωή του κόσμου. Η χαρά είναι αμοιβαία”.

Αποκαλύψεις από τη συνάντηση του Στέλιου Παρλιάρου με την Έλενα Παπαβασιλείου: Το μακροχρόνιο αγώνα και η απόλυτη επιτυχία

Δικαστική αντιπαράθεση για την περιουσία του Γιώργου Μαζωνάκη