Συγκινητική ανάρτηση της Έλλης Στάη για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ: Η δυναμική έκφραση της απώλειας

«Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε» εκμυστηρεύτηκε, φορτισμένη συναισθηματικά, η Έλλη Στάη στην Εύα Αντωνοπούλου.

Πιστή στο τηλεοπτικό της πόστο, πλάι στην Εύα Αντωνοπούλου, βρέθηκε η Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης. Στο ξεκίνημα της δικής της στήλης ωστόσο, αυτήν του σχολιασμού της επικαιρότητας, η έμπειρη δημοσιογράφος θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Τάσο Μπιρσίμ.

Μάλιστα, μιλώντας για τον αείμνηστο διευθυντή τηλεόραση στην ΕΡΤ και σκηνοθέτη, η Έλλη Στάη δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση. «Βλέποντας τώρα τις εικόνες από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, θυμήθηκα τις παλιές εκείνες και θα ήθελα, πριν πούμε οτιδήποτε για τα πολιτικά τεκτενόμενα, να πω δυο κουβέντες για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ. Αυτού του πολύ σημαντικού σκηνοθέτη των media».

«Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε. Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι, από την πρώτη μέρα και μας γνώρισε τις κάμερες και όλα αυτά τα οποία γίνονται μπροστά και πίσω από αυτές».

«Πραγματικά σημαντικός γιατί σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones και σαν να είχε ό,τι υπάρχει σήμερα, πριν 30 χρόνια» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Έλλη Στάη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Πέμπτης. «Ήμουν και γω μία από αυτούς που μας πήρε από το χεράκι και μας έμαθε αυτά που έπρεπε να μάθουμε για να πορευτούμε».


Διαβαστε Ακομη

Ο Μανώλης Φάμελλος αρνήθηκε το φαγητό της Γωγώς Δελογιάννη: Μην το φας αν δεν σου αρέσει

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι: “Το ανατριχιαστικό μυστικό πίσω από τον θάνατο του πατέρα μου”