Συγκινητική Κηδεία για τον Πάρη Δερμάνη με το Φέρετρο Τυλιγμένο στη Σημαία του Παναθηναϊκού (Φωτογραφίες)

Η τελευταία αντίο στον αείμνηστο Πάρη Δερμάνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με το κλίμα να είναι γεμάτο θλίψη και στεναχώρια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες μέρες, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στον Παναθηναϊκό.

Η κηδεία του διεξήχθη με τη συμμετοχή ολόκληρης της ομάδας του Παναθηναϊκού, καθώς και παλαιών παικτών, προπονητών και συνεργατών του. Ήταν μια στιγμή που όλοι ενώθηκαν για να αποχαιρετήσουν έναν αγαπημένο φίλο και συνάδελφο.

Οι εικόνες από την κηδεία αντικατοπτρίζουν τον θρήνο και τη θλίψη που επικρατούσαν σε αυτή τη στιγμή. Το φέρετρο του Πάρη Δερμάνη τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού ήταν ένα συγκινητικό θέαμα, που αποτύπωσε την αγάπη και τον σεβασμό προς τον νεκρό.

Η απώλεια του Πάρη Δερμάνη άφησε βαθιά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσων τον αγαπούσαν και τον σέβονταν. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η δύσκολη στιγμή θα ενώσει ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα τους δώσει δύναμη να προχωρήσουν μπροστά.

Ας τιμήσουμε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη με την ανάμνηση του και τη σκέψη μας να είναι πάντα μαζί του. Ας μείνουμε ενωμένοι σε δύσκολες στιγμές και ας στηρίξουμε αλληλεγγύη στους φίλους και τους συναδέλφους μας.

Ας ελπίσουμε ότι ο Πάρης Δερμάνης θα βρει την αιώνια ηρεμία και την ειρήνη που αξίζει, και ότι η μνήμη του θα φωτίζει τον δρόμο του Παναθηναϊκού προς τη δόξα και την επιτυχία.

Παύλος Σαράκης: Ακύρωση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην κυβέρνηση

Αρναούτογλου: Η σφαγή στο Πρωινό για τα κιλά και το καθεστώς τρόμου