Συγκλονισμένες φίλες του Ερμή Καραγιάννη μιλούν μετά την αυτοκτονία του

Τα συναισθήματά τους εξέφρασαν δύο φίλες του Ερμή Καραγιάννη.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο GNTM, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτήν την πράξη, καθώς αρκετοί φίλοι του δεν γνώριζαν πως βιώνει ,ία τόσο δύσκολη περίοδο.

Το TLIFE επικοινώνησε με δύο στενές φίλες του Ερμή Καραγιάννη, την τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα Φραγκούλη και τη χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ, οι οποίες βρέθηκαν και στην κηδεία του νεαρού και παραμένουν σοκαρισμένες.

«Με τον Ερμή γνωριζόμαστε από το 2020, ήμασταν πολύ κοντά. Είχαμε χαθεί για λίγο διάστημα και ξαναβρεθήκαμε τώρα μαζί με την Αναστασία Γιούσεφ και τη Ρένια Τσακίρη και κάναμε όλοι μαζί παρέα. Εγώ το έμαθα από την Αναστασία, την οποία την ενημέρωσε μια φίλη του Ερμή από το χωριό του.

\"\"

Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι, δεν το περιμέναμε, μας ήρθε ξαφνικό. Το τελευταίο διάστημα, από το Πάσχα και μετά είχε χαθεί λίγο, δεν μας είχε πει κάτι όμως. Ήταν στεναχωρημένος, το έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά μέχρι εκεί. Είχε όνειρα και τώρα τελευταία είχε γραφτεί και σε μια δραματική σχολή και παρακολουθούσε μαθήματα. Του άρεσε ο χορός πολύ και ήθελε να βγάλει και τραγούδι. Μου είχε πει ότι ήθελε να βγάλει και μια σειρά με δικά του ρούχα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

«Εγώ είχα πάει στην κηδεία εχθές, εκεί είδα την γιαγιά του η οποία ήταν τραγική φιγούρα, ήταν συντετριμμένη. Με τον πατέρα του δεν μίλησα, τον είδα στην κηδεία και ήταν ήρεμος. Απ’ ό,τι ξέρω ο Ερμής δεν είχε ζητήσει ψυχολογική βοήθεια», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Φραγκούλη.

Σοκαρισμένη η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία ανέφερε στο TLIFE: «Είμαι σοκαρισμένη ακόμα. Με τις κοπέλες και τον Ερμή κάναμε συνέχεια παρέα τον τελευταίο καιρό. Έχω φρικάρει, έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Ψυχολόγος δεν είμαι, το παιδί μου έλεγε κάποια πράγματα, αλλά δεν έδωσα και τόσο βάση, νόμιζα ότι το κάνει για να τραβήξει την προσοχή, τα περνούσα έτσι. Δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο».

\"\"

Φωτογραφίες: Instagram


Διαβαστε Ακομη

Στρατηγική και Ανατρεπτικές Νίκες στο Survivor

Η δυσκολία του να αξιοποιήσεις τις εκπτώσεις στα super market