Συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Σόμπολου: “Η αγαπημένη μου γυναίκα δεν είδε ποτέ τα εγγονάκια μας”

“Δεν μου έχει λείψει το ρεπορτάζ, δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι” εξηγεί, παράλληλα, ο Πάνος Σόμπολος.

Ο Πάνος Σόμπολος συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Μεταξύ άλλων, όμως, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε από καρδιάς για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης επαγγελματικής του διαδρομής καθώς και την προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σόμπολος τόνισε χαρακτηριστικά ότι “δεν μου έχει λείψει το ρεπορτάζ, Γρηγόρη, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που πιστεύει αυτό που λέει και ο λαός. Δηλαδή κάθε πράγμα στον καιρό του. Δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι. Θέλεις την εμπειρία μου, θέλεις την γνώση μου, θέλεις αυτά που έχω βιώσει, ευχαρίστως να τα μεταφέρω και σε σένα και στον κόσμο ως προσκεκλημένος. Όχι, όμως, ως εργαζόμενος να κόβω θέση από νεότερους συναδέλφους μας. Εγώ είμαι κάθετος σε αυτά”.

“Δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά, όπως και ο γιος και η κόρη και τα εγγονάκια μου. Με αξίωσε ο Θεός να δω και εγγονάκια να μεγαλώνουν και να τα χαίρομαι. Των παιδιών μου τα παιδιά, όπως λέει ο λαός, είναι δυο φορές παιδιά μου! Με αξίωσε ο Θεός, λοιπόν, να τα δω αυτά και να τα ζήσω”

“Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό, Γρηγόρη και αυτό εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και σε όλους τους γονείς να το βιώσουν. Γιατί πάρε για παράδειγμα την μακαρίτισσα την γυναίκα μου που έφυγε από τη ζωή το 2007. Δεν κατάφερε να δει ούτε εγγονάκια ούτε να ζήσει χαρές που ζω εγώ σήμερα” πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Σόμπολος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του εξομολόγηση το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε Ακόμη

Οι Ευρωεκλογές του 2024 στο STAR | Zappit: Όλα τα νέα και αναλύσεις

Αντίο στον ταλαντούχο Τάσο Μπιρσίμ: Η απώλεια στον κινηματογράφο