Σύλληψη 36χρονου νάνου που εμφανίστηκε σε videoclip της Ελένης Φουρέιρα

Πιστεύω ότι το έμπλεξαν το παιδί μου, από την αφέλειά του.

Στην κάμερα της εκπομπής T-live και η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη μιλούν οι γονείς του 36χρονου νάνου, ο οποίος συνελήφθη για την εμπλοκή του στο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες. Όπως αναφέρουν στο σχετικό ρεπορτάζ, αποκλείεται ο γιος τους να έχει μπλέξει στο κύκλωμα και μετά τη σύλληψή του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

“Το παιδί μου δεν έχει μπλέξει σε τέτοιο κύκλωμα μαστροπείας. Έχουμε σαστίσει και έχουμε διαλυθεί σαν οικογένεια”, δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του 36χρονου, με τη μητέρα του να συμπληρώνει: “Πιστεύω ότι το έμπλεξαν το παιδί μου, από την αφέλειά του”.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο εμπλεκόμενος, που έχει συμμετάσχει στο video clip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι “Oh Mami”, μετέφερε δύο ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, όπου συνευρέθηκαν με άλλους δύο άνδρες.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα του 36χρονου, κάποιος άλλος τηλεφώνησε στον γιο της, ώστε να μεταφέρει τις δύο ανήλικες στο πάρτι εκτός Αθηνών. “Μου είπε ότι ήξερε φυσιογνωμικά τις δύο κοπέλες”, δήλωσε στη συνέχεια η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του τόνισε πως ο γιος του θεωρούσε πως τα κορίτσια είναι ενήλικα.

Οι γονείς του 36χρονου εμπλεκόμενου δηλώνουν βέβαιοι για την αθωότητά του, ενώ δεν διστάζουν να αποκαλύψουν ότι το παιδί τους είναι σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση. “Τον συνάντησα και τον ρώτησα τι έγινε, χαμήλωσε το κεφάλι και έτρεχαν δάκρυα”.


Διαβάστε Ακόμη

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπακώστα: Η Ελένη Μενεγάκη φτιάχνει κάρβουνο κοτόπουλο

Ο Χρήστος Δάντης αποδεικνύει την αυθεντικότητά του στην ΕΡΤ