Συμφωνία κριτών και κοινού: Πόρτα εξόδου για τους παίκτες

Ποιο ζευγάρι απογοήτευσε με τη νέα του εμφάνιση και αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το J2US;

Μετά από μια δεκαπενθήμερη παύση, το J2US επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο βράδυ μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όλα τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο μουσικό πρόγραμμα εκτός από δύο, επέστρεψαν στη σκηνή με στόχο να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τους τηλεθεατές.

Με την απουσία του Δημήτρη Κόκοτα λόγω υγειονομικών προβλημάτων, η Δώρα Παντέλη επέστρεψε στην ομάδα του J2US με νέο παρτενέρ, τον Αναστάσιο Ράμο. Επίσης, ο Στέλιος Δουρμαλιάς απουσίαζε και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα με νέα παρτενέρ που θα αντικαταστήσει την Άντζελα Δημητρίου.

Οι κριτές Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου έκριναν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρέθηκαν η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη.

Με βάση τη βαθμολογία των κριτών και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, το ζευγάρι που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το J2US ήταν η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη. Το μοντέλο ευχαρίστησε την παραγωγή και τον παρτενέρ της για την εμπειρία που ζήσανε στο μουσικό ταξίδι.

Έτσι λοιπόν, το J2US συνεχίζει με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, προσπαθώντας να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και των κριτών.

Η ανατριχιαστική εμπειρία με τον άγνωστο που αυνανιζόταν

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει: «Με πληγώνει το ψέμα και η συζήτησή μου από άλλους»