Συνέντευξη με τον Σπύρο Μπιμπίλα και την Κάτια Τραμπάνκο: Ένα Σπέσιαλ Πεντάγωνο

Το 5Χ5 Σπέσιαλ, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θάνος Κιούσης μας υποδέχεται σε ένα μοναδικό βραδινό 5Χ5 Σπέσιαλ με καλεσμένους το θεατρικό δίδυμο, Κάτια Ταραμπάνκο και Σπύρο Μπιμπίλα, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα τους, αλλά και για ένα καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι με μηχανόβιους και δικηγόρους, και παρόλο που κάποιοι, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, δεν έχουν οδηγήσει ποτέ μηχανή, η βραδιά υπόσχεται να είναι εξαιρετικά διασκεδαστική.

Το παιχνίδι ξεκινά δυναμικά, με τον μοναδικό easy rider, Θάνο Κιούση, να προκαλεί χαμό καθώς διασχίζει το πλατό, με τα στανταρτάκια του και τις ατάκες του…

Κάναμε έρευνα με 100 ανθρώπους και αναζητούμε τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις στην ερώτηση: “Ποιον μήνα του χρόνου νιώθετε την ερωτική σας διάθεση στο αποκορύφωμά της;”

Οι απαντήσεις και των δύο ομάδων είναι, όπως πάντα, διασκεδαστικές και το παιχνίδι ανατρεπτικό.

Από το πλατό του “5Χ5 Σπέσιαλ” δεν λείπει ο χορός, με τον Θάνο και την Κάτια να ερμηνεύουν ένα παθιασμένο τανγκό και τον Σπύρο σε ένα ενθουσιώδες grease! Οι ομάδες έχουν τα δικά τους αδύνατα σημεία, όπως ο Θοδωρής Φέρρης και ο “εθισμός” στην προβατίνα, ενώ οι “ενστάσεις” προς τον κύριο Πρόεδρο, Θάνο Κιούση, δεν λείπουν.

Οι δύο αρχηγοί θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και αυτή την Κυριακή, και όπως συμβαίνει πάντα, από το “5Χ5 Σπέσιαλ” κανείς δεν φεύγει με άδεια χέρια. Σίγουρα αυτά τα επεισόδια θα είναι ένα μεγάλο δώρο για όλους!

5Χ5 Σπέσιαλ, Κυριακή στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξηγεί την ουσία του θέματός του

Ο Θανάσης Αλευράς αντιδρά στην αντιδρά στην κριτική για τη Eurovision: \”Οι μπάμιες δεν με ενθουσιάζουν\”