Τα αναμνήσεις της Χρύσας Ρώπα από το τραγούδι “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

“Η χαρά μου ήταν απεριόριστη και μετά ακολούθησε μια απεριόριστη λύπη γιατί έληξε άδοξα” ομολογεί η Χρύσα Ρώπα.

Την δική της άποψη κλήθηκε να εκφράσει η Χρύσα Ρώπα για την επιστροφή του σίριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου την Πέμπτη στον Alpha. Μάλιστα, η γνωστή πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε πως δεν διατηρεί και τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την επιτυχία της.

«Εγώ από το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δεν έχω καλές αναμνήσεις. Από εκεί και πέρα εύχομαι καλή επιτυχία, άμα γίνει. Μακάρι να γίνει γιατί ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο, πολύ ωραίοι ηθοποιοί. Δεν ξέρω εάν θα προταθεί αυτό στις παλιές ηθοποιούς. Εγώ αν ήμουν πάντως στη θέση τους, θα επέλεγα άλλα κορίτσια εξίσου δυναμικά, νέα» σημείωσε αρχικά η Χρύσα Ρώπα για να συμπληρώσει τα εξής.

«Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες ηθοποιούς. Εγώ πια γέρασα. Εδώ θα πρέπει να πάρουν κορίτσια, ας πούμε, όπως ήμασταν εμείς πριν από 25 – 27 χρόνια. Δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου αν μου το πρότειναν».

«Ουδείς αναντικατάστατος! Ουδείς. Από αυτό το σίριαλ κρατάω την χαρά μου. Όταν συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά, η χαρά μου ήταν απεριόριστη και μετά ακολούθησε μια απεριόριστη λύπη γιατί έληξε άδοξα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Χρύσα Ρώπα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.


Διαβαστε Ακομη

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του στον αέρα

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στηρίζει τον γιο του αν γίνει γκέι