Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 στο MEGA | Zappit

Ευρωεκλογές 2024, Κυριακή 9 Ιουνίου, με την υπογραφή του ΜΕGA.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου το MEGA, ο τηλεοπτικός σταθμός που κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών, πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση για τις Ευρωεκλογές 2024. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το MEGA μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σε μία κρίσιμη ημέρα για την Ευρώπη που θα καθορίσει την πορεία της σε ένα ευμετάβλητο παγκόσμιο περιβάλλον.

Σύσσωμο το μαχητικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, υπό την έμπειρη καθοδήγηση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, μπαίνει στην εκλογική αρένα και καταγράφει με αξιοπιστία τη μάχη των υποψηφίων, από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αλλά και την εκτίμηση της επόμενης ημέρας.

Ο ειδησεογραφικός μαραθώνιος ξεκινά με το «MEGA Σαββατοκύριακο» στις 05:00. Ο  Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα δίνουν χρηστικές πληροφορίες προς τους ψηφοφόρους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος και παρακολουθούν τις πρώτες αφίξεις στα εκλογικά κέντρα.

Στις 08:00, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη καταγράφουν την προσέλευση του κοινού στις κάλπες και μεταδίδουν -σε πραγματικό χρόνο- τις αφίξεις των πολιτικών αρχηγών. Στις 10:30, η Νίκη Λυμπεράκη παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης και συντονίζει πάνελ συζητήσεων με φόντο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες και τους τρόπους επίλυσής τους σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις 12:30, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου αποτυπώνει την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας και παρουσιάζει την τρέχουσα επικαιρότητα.

Στις 17:45, η Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Κατερίνα Παναγοπούλου, στην εκλογική βραδιά, αποτυπώνουν τη δυναμική της εκλογικής αναμέτρησης. Μέχρι αργά το βράδυ, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του MEGA παρουσιάζουν, σε συνεχή ροή, τα αποτελέσματα της κάλπης, ακολουθούν τους πολιτικούς αρχηγούς στα «στρατηγεία» τους, καταγράφουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κάνουν την πρώτη αποτίμηση της εκλογικής μάχης. Οι ανταποκριτές του MEGA μεταφέρουν την ετυμηγορία των Ευρωπαίων πολιτών σε κομβικές πόλεις και σκιαγραφούν το μέλλον της γηραιάς ηπείρου.

Στις 19:00, o πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, παρουσιάζει το exit poll. Μέσα από τα πρωτοποριακά γραφικά και τις τρισδιάστατες αναλύσεις του, το MEGA αποτυπώνει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα όπως αυτό προκύπτει από την κάλπη, ενώ συνθέτει το νέο Ευρωκοινοβούλιο και απεικονίζει την κατανομή των εδρών.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, μαζί με κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής και σημαίνοντα πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας στο στούντιο συζητούν και αναλύουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη στη σκιά δύο πολέμων.


Διαβαστε Ακομη

Η Δώρα Νικολή ανατριχιάζει: “Υπάρχει χάσμα γενεών, δεν με καταλαβαίνουν”

Η Μελίνα Ασλανίδου μιλάει για την ανασφάλεια της στο να κάνει οικογένεια