Τα δεινά του σεφ στην τηλεοπτική εκπομπή: Η αποκάλυψη της Ελένης Ψυχούλη

“Οι εκπομπές δεν δίνουν χρόνο ούτε στον μάγειρα να εκφραστεί, ούτε στη συνταγή να εξελιχθεί σωστά”, λέει η Ελένη Ψυχούλη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε η Ελένη Ψυχούλη, η οποία μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τις συζητήσεις που κάνει με την ΕΡΤ.

«Η τηλεόραση δεν με στρέσαρε, δεν έβλεπα ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης, τα θεωρώ ηλιθιότητα. Στον τομέα μου δεν έπαιζε ρόλο η τηλεθέαση και ποτέ δεν έκανα αυτού του είδους την τηλεόραση. Κάνω συζητήσεις τώρα με την ΕΡΤ για εκπομπή, αλλά δεν θα είναι γαστρονομικό. Θέλω και μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι εκπομπή και θα αφορά τις γυναίκες. Θα είναι εβδομαδιαία εκπομπή και θα την παρουσιάζουμε με τη Μανίνα Ζουμπουλάκη», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Η Ελένη Ψυχούλη είπε στη συνέχεια: «Να αγιάσει το στόμα του Γιώργου Παπακώστα που είπε ότι 10 λεπτά μαγειρικής σε εκπομπή δεν φτάνουν. Ο σεφ κακοποιείται σε μια εκπομπή. Οι εκπομπές δεν δίνουν χρόνο ούτε στον μάγειρα να εκφραστεί, ούτε στη συνταγή να εξελιχθεί σωστά».

Μελίνα Ασλανίδου: “Η αντιμετώπιση της εκμετάλλευσης είναι αναγκαία – Τα όρια πρέπει να τηρούνται”

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει για την επιρροή της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου