Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου για την παραγωγή του Survivor: Bάζουν σαλάχια στην παραλία για να τα πιάνουν οι παίκτες

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έδωσε «στεγνά» την παραγωγή

Δεν έχει τέλος το φιάσκο με τις παρατυπίες που γίνονται στο Survivor All Star. Οι αποβολές παικτών είναι συνεχείς ενώ ένας από τους πρώην παίκτες έριξε μια «βόμβα» για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού σχολιάζει συχνά τα όσα εξελίσσονται στο ριάλιτι και πριν μερικές ώρες, πέταξε και κάποια «καρφιά». Ο τραγουδιστής δεν βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και τα όσα ισχυρίζεται δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ανέφερε πως άτομα της παραγωγής πετάνε ψάρια στην παραλία και πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει κινητό. Παράλληλα, σχολίασε και το γεγονός, πως εκτός από τον Καραγκούνια, δεν έχει αδυνατίσει κανένας άλλος, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή του στον παίκτη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε: «Α και κάτι ακόμα για να ξέρετε, γιατί έχει μόνο σαλάχια η παραλία; Γιατί δεν βγάζουν άλλα ψάρια οι δήθεν ψαράδες; Γιατί τα βάζει η παραγωγή, τα ρίχνει και τους βάζουν, λένε πάτε τώρα. Εάν έχετε δει μόνο σαλάχια. Χα χα, έτσι να τα μάθετε όλα, αλλά τώρα είμαι σίγουρος θα τους ρίξουν κι άλλα ψάρια έτσι για τα μάτια του κόσμου, θυμηθείτε το».

Survivor: Τα σαλάχια, το κινητό του Βασάλου και ο Καραγκούνιας

Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου για την παραγωγή του Survivor: Bάζουν σαλάχια στην παραλία για να τα πιάνουν οι παίκτες

Για το γεγονός πως δεν έχει αδυνατίσει κανένας στο ριάλιτι, έγραψε: «Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή. Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος δικός σας ο νικητής βγάλτε τον απλά και λαϊκά».

Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου για την παραγωγή του Survivor: Bάζουν σαλάχια στην παραλία για να τα πιάνουν οι παίκτες

Yπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο, αποβλήθηκε ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» είπε ο παρουσιαστής, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τον Φεβρουάριο είχαν αποβληθεί από το παιχνίδι και οι παίκτριες Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου για χρήση κινητού τηλεφώνου.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Δημοσίευμα-«φωτιά» για την Άντζελα Γκερέκου: «Άνοιξε τις θυρίδες του Τόλη και κάνει τρίτο γάμο στα 64 της»

Στη Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Μαρέβα: «Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι»