Τα λιγοστά χαρτάκια που έκαναν τον Survivor υποψήφιο προς αποχώρηση

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor;

Ποτέ δεν φαινόταν λιγότεροι από ποτέ οι παίκτες του Survivor, την Κυριακή βράδυ, στο νέο συμβούλιο του νησιού που έφτασε στις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ. Και αυτό γιατί το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην τελική ευθεία και έχουν απομείνει μόνο επτά υποψήφιοι στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο αυτό συμβούλιο παρευρέθηκαν από την κόκκινη ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας, ενώ από την μπλε ομάδα ήταν εκεί ο Ντάνιελ Νούρκα, η Δώρα Νικολή, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Κυρίαρχος ρόλος αυτή τη βραδιά στο Survivor είχαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα που προηγήθηκε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, για μια ακόμα φορά, έπρεπε όλοι οι Κόκκινοι να υποβληθούν στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όπως συνήθως συμβαίνει στο Survivor, αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι και από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα. Ποιον ή ποια θα θεωρούσαν, λοιπόν, ακριβώς σε αυτό το σημείο του ριάλιτι, ως τον πλέον αδύναμο κρίκο της κόκκινης ομάδας.

Η κάλπη με τις ψήφους έφτασε στα χέρια του Γιώργου Λιανού για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα τόσο στους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές του Survivor. Σύμφωνα με αυτά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος θεωρείται έμπειρος σε αυτήν τη θέση.


Διαβάστε Επίσης

Η ανείπωτη εμπειρία του Χρήστου Μαλάκη: Η ανεξίτηλη μνήμη του στροβιλισμού αέρα και φωτιάς

Το κοινό αναστατώνει τους κριτές και προκαλεί αποχώρηση λίγο πριν την τελική ευθεία