Τα μυστικά της Μαρικέλλυ αποκαλύπτονται στο ντέρμπι αιωνίων του ΟΑΚΑ! (βίντεο)

Η Μαρικέλλυ Τσόγγου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στα μαύρα. Η γνωστή Tik-Toker προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία της στο γήπεδο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η νεαρή influencer δεν πέρασε απαρατήρητη και φυσικά έκανε τη διαφορά με το στιλ της. Ευτυχώς, στο ΟΑΚΑ λειτουργεί το σύστημα κλιματισμού, κάτι που διαφοροποιεί το γήπεδο από το ΣΕΦ που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κλιματισμό του.

Η Μαρικέλλυ έχει σημειώσει 2 στα 2 στα παιχνίδια που παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται να φέρνει τύχη στην ομάδα. Στο παρακάτω βίντεο, δείχνει το σήμα της νίκης, αναδεικνύοντας την αγάπη της για την ομάδα.

Η παρουσία της Μαρικέλλυς στο γήπεδο έκανε θραύση και αναμφίβολα προσέθεσε μια διαφορετική νότα στο ντέρμπι των αιωνίων. Με το στιλ της και την ενέργειά της, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Η Μαρικέλλυ Τσόγγου, λοιπόν, έδωσε το δικό της στίγμα στο ντέρμπι των αιωνίων και αναδείχθηκε ως μια από τις πιο hot παρουσίες στο γήπεδο. Με την κομψότητά της και το στυλ της, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αφήσει το δικό της σημάδι στον αγώνα.

Αρναούτογλου: Η σφαγή στο Πρωινό για τα κιλά και το καθεστώς τρόμου

Η καθημερινή βία και απειλές που αντιμετωπίζουν οι νέοι: Μια συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα