Τάκης Ζαχαράτος: Αναφορά συνεχών τεστ και αχάριστοι επισκέπτες στο σπίτι του

“Δεν έχει κανένα σημασία ότι συμπεριφέρθηκα καλά, άνοιξα το σπίτι μου, έδωσα δουλειά και σε βοήθησα. Αν εσύ έχεις τα προβλήματά σου και δεν τα έχεις λύσει, θα με δαγκώσεις και θα με τσιμπήσεις.” τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την αχαριστία που βίωσε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

“Από τον Οκτώβρη μέχρι τώρα, νομίζω ότι πέρασα πανεπιστήμιο σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τη σκηνή, πίσω σε όλα τα τεστ που μπορείς να φανταστείς. Ήταν σαν να ήταν για να δούμε αν θα εφαρμόσεις αυτά που ξέρεις και τι θα συμβεί. Ήταν συνεχή τεστ στη δουλειά και στις σχέσεις. Πρώτα απ ‘όλα αχάριστοι άνθρωποι που έχεις ευεργετήσει, αγαπήσει και τους έχεις φιλοξενήσει στο σπίτι σου και τους έχεις εμπιστευτεί. Τραγικό και άγριο, αλλά ξέρετε τι είπα; Είναι φυσιολογικό “συμπέρανε ο Τάκης Ζαχαράτος.

“Συμβαίνει σε όλους και θα συμβεί ξανά. Δεν έχει κανένα σημασία ότι συμπεριφέρθηκα καλά, άνοιξα το σπίτι μου, έδωσα δουλειά και σε βοήθησα. Αν εσύ έχεις τα προβλήματά σου και δεν τα έχεις λύσει, θα με δαγκώσεις και θα με τσιμπήσεις. ” δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Διαβάστε Ακόμη

Αίτηση επανάληψης κλήρωσης διαιτητών από τον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος αντιδρά με χιούμορ στους Αγγελόπουλους – Σκέψεις πανικού στο ΣΕΦ!