Ταραχή στο Survivor: “Μου είπε ότι είμαι για φυλακή και ότι μου σπας τα…”

Survivor – Κόντρα ανάμεσα σε Φάνη και Χριστόφορο.

Εντάσεις πυροδότησε η χθεσινή κίνηση του Φάνη Μπολέτση στο Survivor να τοποθετήσει τα τοτέμ στο αγώνισμα. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει στραφεί εναντίον του και η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

«Είναι βαριές οι κατηγορίες. Δεν με ενόχλησε ούτε ο Παπαχαραλάμπους ούτε η Κατερίνα, αλλά με ενόχλησε από τον Γιώργο γιατί πίστευα πως το χάσμα μπορούσε να γεφυρωθεί. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Ήταν βαρύς και δεν τον ενστερνίζομαι. Σίγουρα ήταν ιδέα της Κατερίνας και τα παιδιά ακολουθούσαν. Επίσης, με ενόχλησε όταν σταμάτησε το συμβούλιο και ο Χριστόφορος μου είπε ότι είμαι για φυλακή χαριτολογώντας και Φάνη μη μου σπας τα… Εγώ έχω μάθει να μιλώ όμορφα» είπε αρχικά απογοητευμένος ο Φάνης για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

«Καλά αν ξεκινήσουμε να λέμε τι λέμε όλοι off camera, θα ξημερώσει. Ο Φάνης μας έβγαζε τρελούς κι ότι ήταν μία πλάκα που δεν γέλασε κανένας. Έληξε το συμβούλιο, πήγαμε να ηρεμήσουμε και το έφερε ξανά το θέμα μπροστά μας ο Φάνης. Με κοιτούσε και χασκογελούσε και του είπα κόψ’ το γιατί μου έχεις σπάσει τα… Αυτό που είπα. Το είπα, δεν κρύβομαι και δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για κάτι. Μας έχει ζαλίσει» απάντησε ο Χριστόφορος για τη συμπεριφορά του προς τον Φάνη στο Survivor.
Διαβαστε Ακομη

Το μήνυμα του Σωτήρη Κοντιζά για την υγεία του Πάνου Ιωαννίδη στο MasterChef

Ο Κοντιζάς αποκαλύπτει τον Κουτσόπουλο: “Τρία παιδιά και κανένα δώρο”