Ταξίδι προς τη νίκη: Το ζευγάρι που ξεχώρισε στον τελικό του MasterChef για το βραβείο των 100.000 ευρώ

Ποιον θα αντιμετωπίσει ο Λευτέρης στον τελικό του MasterChef ανταγωνιζόμενος για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο ριάλιτι μαγειρικής;

Στην τρίτη και τελευταία φάση για τον ημιτελικό του MasterChef αναμετρήθηκαν ο Ηλίας και η Χριστίνα, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του STAR. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από τους κριτές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν στον επερχόμενο μεγάλο τελικό τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο.

Και αυτό γιατί ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του MasterChef περίμενε με αγωνία να μάθει στο τέλος της βραδιάς ποιος από τους δύο νικητές της προηγούμενης φάσης θα είναι ο αντίπαλός του. Με ποιον λοιπόν θα αντιμετωπίζονταν σύντομα για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, τις 100.000 ευρώ;

Έτσι, επιστρέφοντας στην κουζίνα του MasterChef και ξανασυναντώντας όλους τους πρώην συμπαίκτες τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από την Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δύο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους να είναι χωρισμένος σε τρία μέρη.

Ποιος από τους δύο αυτούς παίκτες θα κερδίσει το “χρυσό εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση των 100.000 ευρώ;

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef δοκίμασαν προσεκτικά το αποτέλεσμα της προσπάθειας τόσο της Χριστίνας όσο και του Ηλία για να λάβουν, με δυσκολία παραδεκτή, την τελική τους απόφαση. Και για την ανακοίνωση αυτή βρέθηκαν μπροστά στους δύο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

“Χριστίνα και Ηλία, δύο ανταγωνιστές για ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η καλύτερη προσπάθεια και αυτός που μαζί με τον Λευτέρη θα αγωνιστεί για τίτλο, έπαθλο και 100.000 ευρώ είναι”

σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να προσθέσει το όνομα… της Χριστίνας!

\"\"

“Ήμουν πολύ χαρούμενη! Αυτό που ήθελα το πέτυχα”

αποκάλυψε, ενθουσιασμένη, η Κύπρια φιναλίστ του μεγάλου τελικού στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι, λοιπόν, το ζευγάρι του τελικού του MasterChef “κλείδωσε” και ο Λευτέρης με την Χριστίνα αναμένεται να αντιμετωπίσουν τη μάχη για τις 100.000 ευρώ!


Διαβαστε Ακομη

Η Μελίνα Ασλανίδου μιλάει για την ανασφάλεια της στο να κάνει οικογένεια

Αποχώρησε με δάκρυα πριν την τελική εξάδα: Η μάχη μου στο Survivor