«Τέσσερις ενέσεις τη μέρα, φαρμακευτική αγωγή, λήψη ορμονών»: Συγκλονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γολγοθά της

Η Ανθη μίλησε για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και παραδέχθηκε πως ήθελε να έχει ξεκινήσει νωρίτερα τη διαδικασία αυτή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε σε εκπομπή του ΑΝΤ1

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος «πριν ενάμιση χρόνο έκανα κατάψυξη ωαρίων. Το είχα στο μυαλό μου πολλά χρόνια και δυστυχώς κατέληξα να το κάνω πριν από ενάμιση. Αν γνώριζα όταν μπήκα στη διαδικασία πολύ πιο πριν, θα το έκανα νωρίτερα. Η αναπαραγωγική μας ηλικία δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη βιολογική. Τα ωάριά μας και οι ωοθήκες μας γερνάνε. Καλό είναι πώς όταν φτάσεις σε ένα κρίσιμο ηλιακό σημείο, να μη νιώθεις ότι σε απειλή η ηλικία».

Η εμπειρία της προς τη γονιμοποίηση

Και συνεχίζει η Ανθή Σαλαγκούδη «δεν είναι επώδυνη διαδικασία. Το δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να πάρεις ορμόνες. Η ορμόνη ΑΜΗ ήταν χαμηλά και χρειάστηκε να πάρω διπλή δόση, να κάνω περισσότερες ενέσεις. Πρέπει να κάνεις όλες τις εξετάσεις τις γυναικολογικές να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός σου και μετά να ακολουθήσεις την φαρμακευτική αγωγή. Μπορείς να το κάνεις και με φυσικό κύκλο. Να πηγαίνεις κάθε μήνα όταν παράγεις ωάρια και να στα παράγουν με φυσικό τρόπο, αλλά είναι χρονοβόρο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι γόνιμα τα ωάρια. Σε κάποιο σημείο είχα καταλήξει να κάνω τέσσερις ενέσεις τη μέρα».

«Εδώ την πέταξε»: Πάγωσαν οι αστυνομικοί με τις πιτζάμες της μικρής Μαντλίν, η φώτο που βγήκε στη δημοσιότητα

Τραγωδία στην Κόρινθο: Κατέρρευσε και πέθανε στα δικαστήρια – Σοκ για τους αυτόπτες μάρτυρες