«Θα μας λείψεις πολύ»: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της Σωτηρούλας Μαυρή – Αφήνει πίσω της 4 παιδιά

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τον ξαφνικό θάνατο της αγαπητής Σωτηρούλας Μαυρή. Η κηδεία της θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνα στην Μακεδονίτισσα, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 11:00.

Η ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου

«Βαθύτατη θλίψη και συγκλονισμός διακατέχει την οικογένειά μας, από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης φίλης και εξαίρετης συναδέλφου Σωτηρούλας Μαυρή. Η Σωτηρούλα, η οποία διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο του 1991, ήταν ένα από τα παλαιότερα διοικητικά στελέχη και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και λειτουργία της Βιβλιοθήκης, το 1992, με την είσοδο των πρώτων φοιτητών/τριων.

Υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο, πιστά, μέχρι την αφυπηρέτησή της από τη θέση της υπεύθυνης του Γραφείου Οικονομικής Διαχείρισης της Βιβλιοθήκης, τον Οκτώβριο του 2021. Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος με πρόσχαρο χαρακτήρα, ευγένεια, καλοσύνη και κατανόηση για όλους/ες. Ως συνεργάτιδα ήταν άξια και δοτική με έντονα τα χαρακτηριστικά της απλότητας, του ήθους και της αξιοπρέπειας.

Καλό και ευλογημένο αιώνιο ταξίδι να έχεις, θα μας λείψεις, αγαπημένη Σωτηρούλα»

Τη θλίψη του εκφράζει η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου, για τον θάνατο της Σωτηρούλας Μαυρή

Η Εξόδιος Ακολουθία της πολυαγαπημένης συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, θυγατέρας, θείας, νοννάς και αδελφής, θα τελεστεί απο τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνα στην Μακεδονίτισσα, την Τετάρτη 26 Απριλίου, ώρα 11:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη τής να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας (Πλησίον Αμερικάνικου Ραδιοσταθμού)

Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ¨Αροδαφνούσα¨

Πέθανε ο πρωταγωνιστής της «Εσμεράλδας»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της 54χρονης σήμερα Leticia Calderόn

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Νεκρός ξαφνικά 13χρονος για αδιανόητο λόγο – Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς