Θανάσης Βισκαδουράκης: Η αποχώρησή μου από το θέατρο μετά τη συνάντηση με τον Θάνο Ασκητή

“Ανακάλυψα ότι πρέπει να βρω τον εαυτό μου και έτσι μπήκε σφήνα στη ζωή μου η σύζυγος μου” ομολογεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Σε μια βαθιά εξομολόγηση, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε την Κυριακή απόγευμα, όταν συνάντησε την συνάδελφό του, Τζένη Θεωνά, στο πλατό της εκπομπής “Μαμα-δες” στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι μια συζήτηση που είχε με τον Θάνο Ασκητή τον έκανε να αλλάξει πορεία στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε ότι “ο Θάνος Ασκητής μου είπε το εξής, πριν αρκετά χρόνια σε μια εκπομπή στο MEGA, όταν ήμασταν στη λεωφόρο Μεσογείων με άλλους συναδέλφους όπως η Κατερίνα Γερονικολού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Κώστας Βουτσάς και μιλούσαμε για τις Ευρωεκλογές. “Έλα εδώ μικρέ, κάνεις λάθος! Ειδικά εσύ, που το παίζεις γυναικάς, θα κάνεις σχέση έστω και για έναν μήνα! Πρέπει να αγαπάς το εμείς και να είσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά” μου είπε”.

“Έτσι αποφασίζω να αποχωρήσω από το θέατρο, για να βρω τον εαυτό μου, και αρχίζω να γράφω τα πρώτα κείμενα για το βιβλίο της ζωής μου”, πρόσθεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

“Γνωρίζω την αδελφή μου που μου στέλνει γράμματα την εποχή εκείνη, κάνω ανακαίνιση στο σπίτι που νοίκιαζα, το βάφω κυρίως γιατί σέβομαι τον εαυτό μου. Έτσι αρχίζω να βγαίνω με τους συναδέλφους μου, πηγαίνουμε διάφορα μέρη και κάτι με έτρωγε! “Πρέπει να βρω τον εαυτό μου” σκεφτόμουν, άρχισα να διαβάζω και έτσι μπήκε στη ζωή μου η σύζυγος μου, η Κατερίνα” πρόσθεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ.

Η δύσκολη πορεία του Πέτρου Πολυχρονίδη: Μάχη με τις δυσκολίες

Η Αρένα: Η εξέλιξη από τον Ελληνικό Εμφύλιο στην Υπερσύγχρονη Άμυνα της Ελλάδας.