Θεά του στυλ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίμετρα τα πόδια της με το παντελόνι που επέλεξε

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του Ελληνικού κοινού ενώ διατηρεί και έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram στον οποίον μοιράζεται μαζί μας προσωπικές στιγμές αλλά και προτάσεις σχετικά με την μόδα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και κάθε δημόσια εμφάνιση της τραβάει τα βλέμματα επάνω της.

Κάντο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτή τη φορά κάνει 2 προτάσεις σχετικά με το πως μπορείς να φορέσεις και να συνδυάσεις ένα μαύρο τζιν. Το Τζιν παντελόνι εξάλλου είναι ένα απαραίτητο ρούχο με πολλές χρήσεις τόσο στην καθημερινότητα αλλά και για την δουλειά. Και για αυτό το λόγο οι περισσότερες εταιρείες ρούχων μας προσφέρουν μια πληθώρα από τζιν παντελονιών τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια. Σίγουρα το κλασικό blue denim τζιν είναι το δημοφιλέστερο αλλά και το λευκό καθώς και το μαύρο είναι 2 χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα.

Το μαύρο τζιν το οποίο συνδύασε και υπέροχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδανικό χρώμα για την Άνοιξη καθώς και μπορεί να φορεθεί και καθημερινά ενώ και το χρώμα προσφέρει πληθώρα πιθανών συνδυασμών με τα υπόλοιπα ρούχα.

Δύο προτάσεις να φορέσεις το μαύρο τζιν

Η Σταματίνα λοιπόν έχει κάνει 2 διαφορετικούς συνδυασμούς με μαύρο τζιν παντελόνι και είναι υπέροχοι και οι δύο καθώς και έχει και το ιδανικό σώμα για να το αναδείξει.

Στην πρώτη περίπτωση το συνδύασε με ένα σκούρο κίτρινο πουκάμισο και με μαύρα ψηλά πέδιλα και στην δεύτερη περίπτωση το συνδύασε με ένα γαλάζιο animal print κορμάκι μαζί με μαύρες κάλτσες-δίχτυ και μαύρες γόβες, και οι δύο προτάσεις δείχνουν υπέροχες και μπορείτε να πάρετε ιδέες για τις εμφανίσεις σας.

Θεά του στυλ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίμετρα τα πόδια της με το παντελόνι που επέλεξε - Εικόνα 2

Και στην δεύτερη περίπτωση το συνδύασε με ένα γαλάζιο animal print κορμάκι μαζί με μαύρες κάλτσες-δίχτυ και μαύρες γόβες, και οι δύο προτάσεις δείχνουν υπέροχες και μπορείτε να πάρετε ιδέες για τις εμφανίσεις σας. Ενώ αναδεικνύουν και το σώμα και ειδικά τα πόδια καθώς τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα και ατελείωτα.

Θεά του στυλ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίμετρα τα πόδια της με το παντελόνι που επέλεξε - Εικόνα 3

Θεά του στυλ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δίμετρα τα πόδια της με το παντελόνι που επέλεξε - Εικόνα 4

Μάλιστα τη μία από της δύο προτάσεις το φόρεσε και στην εκπομπή

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα πιο σ.e.ξ.υ από ποτέ στα 51!

«Ντρέπομαι για τα παιδιά μου»: Θλιβερή δήλωση από τη μάνα της 14χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας