Θεάρα, βάζει κάτω 10 άντρες”: Φουλ ερωτευμένος ο ηθοποιός, αποθεώνει τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου,

Ο Διαμαντής Καραναστάσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή είναι ένας ιδιοφυής άνθρωπος. Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον που ένας ιδιοφυής άνθρωπος επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος», ανέφερε αρχικά.

»Υπάρχει αυτός ο δυναμισμός βέβαια που μπορεί να βάλει κάτω 10 άντρες για πλάκα, που είναι πολύ γοητευτικό επίσης. Όποιος τη γνωρίζει υπεργοητεύεται από αυτή τη θεάρα και με το χιούμορ και με την πληθωρικότητά της. Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με ακραία επιθετικό τρόπο σε αυτή τη χώρα», ανέφερε.

«Έχω κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου»

«Κάποια στιγμή έγινε κάτι και είπα “τώρα είναι η ώρα” για να κάνω οικογένεια. Τα παιδιά δεν έρχονται για να μας γεμίζουν τα κενά. Έχω κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Δ. Καραναστάσης: «Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έχει έναν δυναμισμό που μπορεί να βάλει κάτω 10 άνδρες» Διαμαντής Καραναστάσης: Εγώ προσέγγισα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα χουφτώνει και τα δείχνει στην κάμερα. Η φωτογραφία που θα ήθελε να εξαφανίσει

Άγρια δολοφονία στη Κύπρο: Αυτή είναι η 28χρονη Λέσια που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε – Ύποπτος ο σύντροφός της