Θρήνος για την 57χρονη Χαρά

Θρήνο σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του αιφνίδιου χαμού γνωστής hair stylist της πόλης, Χαράς Ιωαννίδη, η οποία μάλιστα διατηρούσε και το δικό της δημοφιλές κομμωτήριο. Η άτυχη γυναίκα ήταν μόλις 57 ετών.

Η υπόθεση είναι περίπλοκη και γεννά πολλά ερωτήματα. Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα για να κάνει μία επέμβαση. Φαίνεται πως η επέμβαση, αν και ρουτίνας, δεν πήγε όπως αναμενόταν με επιπλοκές να επιβαρύνουν την υγεία της.

Η 57χρονη μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Λίγο μετά, δυστυχώς κατέληξε.

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της hair stylist, αλλά και ο σύζυγός της που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Πάτρα: Τι λέει η κόρη της 57χρονης

«Πήγαμε με την μητέρα μου στο συγκεκριμένο κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα.

Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όπως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία… λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα της διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά «έφυγε», λέει η κόρη της γυναίκας, Ελένη στο flamis.gr.

Πηγή: www.tilestwra.com

Ο καβγάς Τσουρός – Λιάγκας: Η αντιπαράθεση για την κλειδαρότρυπα στο κρεβάτι

Η Αντίδραση του Τάσου Νούσια στο Στρες: Η Μάγισσα Δεν ήταν Επιλογή